Trenutačno otvorene pozicije

Java programer (m/ž)

Ako Javu znaš i u snu, tražiš nove izazove i želiš raditi na velikim domaćim i inozemnim projektima (od Kanade do Južnoafričke Republike, od Berlina do Abu Dhabija!) sa super kul ekipom – ovo je oglas za tebe! Rok za prijavu je 10. svibnja 2017. godine!

Data Warehousing/Business Intelligence inženjer (m/ž)

Tražimo više Data Warehousing/Business Intelligence inženjera (m/ž) za rad na perspektivnim projektima iz područja Data Warehousinga i Business Intelligence-a. Više informacija dostupno je ovdje. Prijavi se i postani član tima kvalitetnih stručnjaka CROZ-a. Rok za prijavu je 3. svibnja 2017. godine.

Oracle PL/SQL developer (m/ž)

Tražimo Oracle PL/SQL developera (m/ž) za rad na razvoju aplikativnih rješenja baziranih na PL/SQL programskom jeziku i Oracle alatima.  Više informacija dostupno je ovdje. Prijavi se i postani član tima kvalitetnih stručnjaka CROZ-a. Rok za prijavu je 28. travnja 2017. godine.


Kako se prijaviti?

Ako ste se prepoznali na nekom od opisanih radnih mjesta koja tražimo, a uz to imate odgovarajuća znanja i sposobnosti, svakako nam se javite na adresu posao@croz.net. Pošaljite nam svoj životopis u prilogu u HTML, Word, PDF ili Plain Text obliku.

Ako imate svoje web stranice pošaljite nam adresu, a u samoj poruci ukratko objasnite zašto biste baš VI bili pravi kandidat za posao!

Tagovi: