Nagrade i priznanja

Nagrade i priznanja – IBM

CROZ finalist IBM-ove Rational 2011 Business Partner Innovation nagrade

CROZ je proglašen finalistom IBM-ove nagrade “Rational 2011 Business Partner Innovation Award” koja se dodjeljuje jednom godišnje IBM-ovim partnerima iz cijelog svijeta za inovativnost i kvalitetu u primjeni IBM-ove tehnologije i usluga. CROZ je finalist u kategoriji “Innovation in enterprise modernization”.

CROZ finalist IBM-ove Beacon nagrade 2010. godine

CROZ je još jednom proglašen finalistom prestižne IBM-ove nagrade “IBM Beacon Award” namijenjene poslovnim partnerima iz cijeloga svijeta. CROZ se ovoga puta našao među najboljima u kategoriji Outstanding Software Delivery in Product and Service Innovation with Rational za svoje kvalitetno rješenje u testiranju softvera korištenjem specijaliziranih Rational alata.

CROZ osvojio IBM Rational Award

CROZ je dobitnik IBM-ove nagrade “IBM Rational Award”. Pobjedu je odnio u kategoriji Outstanding Rational® Requirements & Portfolio Management Solution i jedina je tvrtka izvan SAD-a koja je dobila ovogodišnju nagradu. Nagrada “IBM Rational Award” dodjeljuje se najboljim Rational partnerima za inovativnost u pružanju softverskih rješenja i usluga korisnicima u 2007. godini. Nagrada se dodjeljuje u 4 kategorije, a CROZ je pobjednik u kategoriji Outstanding Rational® Requirements & Portfolio Management Solution – za znanje i doprinos u kreiranju specifičnih razvojnih procesa korištenjem Rational Method Composer alata.

CROZ finalist IBM Beacon Awarda

Tvrtka CROZ je nominirana kao finalist prestižne IBM-ove nagrade “IBM Beacon Award” namijenjene poslovnim partnerima iz cijeloga svijeta. CROZ je finalist u kategoriji Rational® Excellence in Software Delivery i prva hrvatska tvrtka koje je dobila ovo priznanje.

Nagrade i priznanja – Deloitte

CROZ i 2010. na Deloitteovoj listi Technology Fast 50

CROZ se i treću godinu zaredom plasirao na Deloitteovu listu 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi zauzevši 7. mjesto s ostvarenim rastom od 1329 posto kao jedina hrvatska tvrtka.

CROZ na Deloitteovoj listi Technology Fast 50

CROZ se i 2009., drugu godinu zaredom, plasirao na Deloitteovu listu 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi, zauzevši 17. mjesto s ostvarenim rastom od 691 posto kao najbolje plasirana hrvatska tvrtka.

CROZ na Deloitteovoj listi Technology Fast 50 (EMEA)

CROZ je zauzeo 21. mjesto na Deloitteovoj listi 500 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u 2008. godini na području EMEA regije koja obuhvaća Europu, Bliski istok i Afriku. CROZ je ostvario petogodišnji rast od 4391 posto.

CROZ na Deloitteovoj listi Technology Fast 50 (srednja Europa)

Godine  CROZ je zauzeo visoko treće mjesto na Deloitteovoj listi 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi zahvaljujući ostvarenom petogodišnjem rastu od 4391 posto.

Priznanja za izvrsnost i edukaciju

CROZ dobio priznanje za izvrsnost

U veljači 2010. godine CROZ je od IBM-a dobio priznanje za izvrsnost u kategoriji najvećeg godišnjeg rasta u Hrvatskoj za 2009. godinu. Ovo je još jedna potvrda CROZ-ovog statusa IBM Premier Business Partnera.

Learn@CROZ centar

Edukacijski centar Learn@CROZ postao je jedini autorizirani Rational AITP centar u Hrvatskoj.

Tagovi: