Loading Tečajevi

Cjelovit pristup razvoju softvera

  12.02.2019. - 12.02.2019.
Trajanje tečaja :  1 Dan
Kako proces razvoja softvera učiniti što kvalitetnijim doznajte na ovom tečaju!

Proces razvoja softvera je puno širi pojam od samog programiranja. Različite naoko nepovezane discipline i aktivnosti, posložene i korištene na ispravan način, olakšavaju proces razvoja, pomažu u planiranju i u konačnici utječu na sam uspjeh projekta.

Na radionici se pojašnjavaju pojmovi kao što su repozitorij izvornog koda, issue tracker, snapshot i integracijski build, razvojna, staging, testna i produkcijska okolina, automatizacija izgradnje i testiranja te veze i interakcija među njima. Također pojašnjavamo na koji način i kakve promjene DevOps unosi u cijelu priču.

Tečaj je namjenjen svim tradicionalnim rolama u razvoju – poslovnim analitičarima, QA inženjerima, developerima, voditeljima projekata, arhitektima i administratorima – kao i Scrum rolama, Product Owneru i Scrum Masteru.

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

14.01.2019. – 14.01.2019.

12.03.2019. – 12.03.2019.

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.