Loading Tečajevi

ISTQB Osnovna razina

  21.05.2019. - 23.05.2019.
Trajanje tečaja :  3 Dana
Tečaj upoznaje polaznike s osnovnim pojmovima i teorijom testiranja softvera. Polaznici će steći osnovno razumijevanje procesa testiranja i ulogu testiranja u širem kontekstu razvoja softvera.

Tečaj daje testerima početnicima brzi start u svijet testiranja kroz razumijevanje osnovnih pojmova, testnih tehnika i aktivnosti u procesu testiranja. Usvojena znanja podloga su za savladavanje naprednijih tema i daljnje usavršavanje kroz praksu testiranja. Iskusnim testerima i testnim menadžerima tečaj pomaže u sistematizaciji i strukturiranju kroz praksu stečenih znanja.

Sadržaj je usmjeren na razumijevanje cijele slike i punog obuhvata testiranja, bez fokusiranja na detalje pojedine razine, pojedinog tipa testiranja ili pojedinu testnu aktivnost.

Osim teoretskih koncepata, obuhvaćene su i različite tehnike dizajna testnih slučajeva, neposredno primjenjive u praktičnom radu.

Ovaj tečaj pokriva ISTQB osnovni nastavni plan i dobra je priprema za stjecanje međunarodno priznatog ISTQB Foundation Level certifikata.

Sadržaj:

 1. Osnove testiranja
 2. Testiranje kroz životni ciklus softvera
 3. Statičke tehnike
 4. Tehnike test dizajna
 5. Testni menadžment
 6. Alati za podršku testiranju

Ciljana publika:

 • Testeri
 • Testni analitičari
 • Testni menadžeri
 • Krajnji korisnici koji provode testove prihvaćanja
 • Programeri
 • Linijski i projektni menadžeri
 • Poslovni i sistemski analitičari

Preduvjeti: osnove engleskog jezika – radni materijali su na engleskom

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

24.04.2019. – 26.04.2019.

10.06.2019. – 12.06.2019.

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.