Loading Tečajevi

Napredni Product Owner tečaj

  21.03.2019. - 22.03.2019.
Trajanje tečaja :  2 Dana
Na ovom tečaju ćete nastaviti izgradnju svojih Product Owner vještina. Osnovica tečaja je korisnička priča (user story) prema kojoj će se izgraditi dobar dio ostatka tečaja.

Na ovom tečaju ćete nastaviti izgradnju svojih Product Owner vještina. Osnovica tečaja je korisnička priča (user story) prema kojoj će se izgraditi dobar dio ostatka tečaja. Također ćete naučiti kako započeti izgradnju ideje proizvoda, kako sa svojom idejom sudjelovati u organizacijskom portfelju te kako komunicirati napredak i postavljati očekivanja raznim stakeholderim i korisnicima.

Moduli:

 1. Što čini dobru korisničku priču
 2. Razvoj i važnost persona
 3. Hijerarhija i mapiranje korisničkih priča
 4. Cijepanje korisničkih priča
 5. Razgovor o pričama
 6. Potvrđivanje razumijevanja
 7. Vizualizacija posla
 8. Vizija
 9. Prognoziranje
 10. Lean canvas

Cilj edukacije:

 • dodatno razviti Product Owner vještine kroz praktični dio

Ciljana publika: Osim za Product Ownere koji su već savladali Scrum, tečaj je primjeren i za Scrum Mastere kao organizacijske coacheve koji žele postići višu razinu vještina svojih Product Ownera i potiču organizaciju u stvaranju uvjeta za još kvalitetniji rad Product Ownera, a samim time i razvojnih timova.

Preduvjeti: znanje Scruma

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

 

 

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.