Loading Tečajevi

Napredni Scrum Master tečaj

  04.03.2019. - 05.03.2019.
Trajanje tečaja :  2 Dana
Na ovom tečaju polaznici će naučiti kako na trajan način postići promjenu u timu i pojedincu, što je glavna zadaća svakog Scrum Mastera.

Fokusirat ćemo se na coaching dio Scrum Master role, na strukturirano rješavanje problema u timu i izvan njega, na izgradnju i razvoj tima. Što je potrebno da bi se  promjena dogodila i koji alati Scrum Masterima pri tome mogu pomoći. Polaznici će također vježbati coaching razgovore, promatrati kako coaching razgovori izgledaju te na vlastitoj koži iskusiti kako to rade iskusni CROZ coachevi.

Moduli:

 1. 4 + 1 coaching model
 2. Razine slušanja
 3. Znatiželja i intuicija
 4. Pitanja
 5. Napredak klijenta
 6. Upravljanje samim sobom
 7. Kognitivne sklonosti
 8. Povratna informacija
 9. Facilitacija
 10. Alati za strukturirano rješavanje problema
 11. Faze u razvoju tima
 12. Disfunkcionalnosti u timu
 13. Alati za evaluaciju tima i kako ih koristiti
 14. Sistemsko razmišljanje
 15. Teorija kompleksnosti i Cynefin

Cilj edukacije: Naučiti kako na trajan način postići promjenu u timu i pojedincu, što je glavna zadaća svakog Scrum Mastera

Ciljana publika: Scrum Masteri i osobe koji žele bolje upoznati ulogu agilnog coacha

Preduvjeti: znanje Scruma

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

 

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.