Loading Tečajevi

Održivo upravljanje unapređenjem IT-a

  04.08.2017. - 05.08.2017.
Trajanje tečaja :  1 Dan
Kako odabrati promjene koje će vam pomoći da vaša organizacija bude zdrava i vitalna te kako te promjene prihvatiti doznajte na ovom dvodnevnom tečaju!

Poslovni svijet sve više spoznaje važnost održivosti. Sve je više organizacija i njihovih leadera svjesno kako je jedina sigurnost u samoodrživosti. Svaka organizacija, bez obzira na svoju dimenziju, organizam je za sebe koji mora ostati zdrav kako bi preživio. Povrh toga, organizam mora ostati u suživotu sa svojim okruženjem, korisnicima (vanjskim ili unutarnjim), tržištu, partnerima, konkurenciji.

Neovisno o tome pričamo li o IT organizaciji kao dijelu velike korporacije ili primjerice o maloj razvojnoj tvrtki, obje pred sobom imaju iste izazove. Kako odabrati promjene koje će nam pomoći da budemo zdravi i vitalni te kako te promjene prihvatiti?

Ova dvodnevna radionica fokusira se upravo na ta dva područja. Prvi dio radionice pregled je recentnih trendova u IT-u sa fokusom na organizaciju, management i development. U drugom dijelu naglasak je na okvire i mehanizme koji organizacijama pomažu da prihvate odabrane promjene, prilagode svoju organizacijsku kulturu, a ne izgube vrijednosti na kojima počivaju.

Ovaj program namijenjen je svim razinama menadžmenta kao što su CIO, CTO itd.

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

18.07.2017. – 19.07.2017.

18.09.2017. – 19.09.2017.

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.