Loading Tečajevi

Osnove JavaScripta i jQuery-a

  21.01.2019. - 25.01.2019.
Trajanje tečaja :  5 Dana
Na ovom petodnevnom tečaju saznajte sve o JavaScript programskom jeziku i najpopularnijem javascript alatu današnjice – jQuery-u.

Prvi dio tečaja se fokusira na JavaScript programski jezik, uče se osnove programiranja u JavaScript-u: gramatika, rad sa strukturama podataka, prototipno objektno orijentirani aspekti JavaScripta, funkcije i funkcijsko programiranje, obrada iznimaka, primjena regularnih izraza, odlike dobrog programskog stila, unit testiranje koda i dijelovi koje treba izbjegavati. Program je usko baziran na knjizi “JavaScript: The Good Parts” autora Douglasa Crockforda.

Drugi dio tečaja se bazira na najpopularnijem javascript alatu današnjice – jQuery. Upoznat ćemo se sa osnovama i naprednijim tehnikama korištenja alata, te na kraju tečaja upoznat ćemo se i sa jQuery UI-em, alat kojeg koristimo kada su nam potrebna gotova UI rješenja, npr. kalendari, tooltipovi itd.

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

04.02.2019. – 08.02.2019.

 04.03.2019. – 08.03.2019.

 

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.