Loading Tečajevi

Prijetnje i najbolji načini zaštite povjerljivih podataka na osobnim elektroničkim uređajima

  21.08.2017. - 21.08.2017.
Trajanje tečaja :  1 Dan
Upoznajte se s prijetnjama i naučite na jednostavan način sami zaštititi svoje podatke, a time i svoju tvrtku i svoj posao.

Posjedujete li elektronske dokumente i informacije o čijoj tajnosti ovisi vaš ugled, radno mjesto ili budućnost vaše tvrtke? Radite u financijama, prodaji, marketingu ili menadžmentu i vaš prijenosnik je pun povjerljivih ugovora, tablica s financijskim podacima, informacije koje spremate na mrežne resurse ili šaljete preko Interneta su vrlo osjetljive?

Povjerljivi podaci pohranjeni na vašim prijenosnicima, mobilnim telefonima, USB diskovima i sličnim uređajima, podaci koje šaljete Internetom ili intranetom izloženi su čitavom nizu prijetnji. Upoznajte se s prijetnjama i naučite na jednostavan način sami zaštititi svoje podatke, a time i svoju tvrtku i svoj posao.

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

28.07.2017. – 28.07.2017.

26.09.2017. – 26.09.2017.

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.