Loading Tečajevi

Testiranje softvera

  28.01.2019. - 30.01.2019.
Trajanje tečaja :  3 Dana
Tečaj “Testiranje softvera“ namijenjen je prije svega osobama koje su u procesu razvoja softvera zadužene za testiranje, ali i ostalim rolama u samom razvojnom procesu.

Kroz naša predavanja i odgovarajuće vježbe usvojite ili utvrdite znanja i vještine koja su u svakodnevnom radu potrebna profesionalnom testeru softvera. Pri pripremi tečaja vodili smo se i silabusom ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) te ga i sami koristimo kao pripremu za polaganje ISTQB Foundation Level certifikata.

Tečaj “Testiranje softvera“ namijenjen je prije svega osobama koje su u procesu razvoja softvera zadužene za testiranje, ali i ostalim rolama u samom razvojnom procesu kako bi se povećala svijest o kompleksnosti i važnosti samog testiranja unutar razvojnog tima. Predznanje nije potrebno.

Tečaj će odgovoriti na sljedeća pitanja:

  • Što je to testiranje i zašto je važno?
  • Gdje se nalazi testiranje u samom razvojnom procesu softvera
  • Što je to statičko testiranje?
  • Što je to dinamičko testiranje?
  • Koje sve tehnike dizajniranja testova postoje?
  • Kako upravljati testiranjem?
  • Kako alati mogu pomoći kao podrška testiranju?

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

 18.02.2019. – 20.02.2019.

18.03.2019. – 20.03.2019.

 

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.