Donacija Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Vukovar

I treću godinu zaredom CROZ je odlučio sredstva namijenjena kupovini božićnih poklona našim poslovnim partnerima prenamijeniti i donirati onima kojima je to potrebno. Za Božić 2008. godine donirali smo udrugu Krijesnica. Donacija za Krijesnicu bila je u svrhu uređenja njihovog polivalentnog prostora u Klaićevoj namijenjenog djeci koja se liječe u dnevnoj bolnici. Donacija za Božić 2009. godine otišla je u ruke SOS – Dječjeg sela Hrvatska. Naša donacija sastojala se od računalne opreme koja se rasporedila po SOS – Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci te 5 SOS – Zajednica mladih.

Za Božić 2010. godine odlučili smo nastaviti s temom koja se kroz godine nekako sama nametnula, to su djeca, a zaboravljena vrata Odjela za pedijatriju Opće bolnice Vukovar jedva su dočekala da netko na njih pokuca. Susretljivi doktor Bandić bio je presretan kad smo mu se javili sa željom da doniramo Odjelu ono što im je trenutno najpotrebnije. Izbor nije bio težak i kroz samo par dana na vukovarskoj Pedijatriji pojavio se novi EKG uređaj. To je bio dobar razlog da posjetimo Vukovar i upoznamo divne ljude koji rade na Odjelu za pedijatriju i trude se boravak u bolnici učiniti što lakšim i djeci i majkama kojima je dopušteno da budu uz njih.
Odlazeći iz Vukovara bilo je teško smiriti srce puno ponosa zbog činjenice da je rad svakog člana naše CROZ obitelji kroz ovu godinu omogućio da donesemo tračak nade i sreće onima koji većinu vremena imaju osjećaj da su napušteni i zaboravljeni.

Svaka pomoć Općoj bolnici Vukovar je izrazito dobrodošla, stoga još jednom zahvaljujemo našim klijentima na uspješnoj suradnji koja je omogućila da osoblju bolnice i malim pacijentima pokažemo da nisu zaboravljeni.

 

Tagovi: