Donacija Općoj županijskoj bolnici Pakrac

I četvrtu godinu zaredom CROZ je odlučio sredstva namijenjena kupovini božićnih poklona našim poslovnim partnerima prenamijeniti i donirati onima kojima je to potrebno. Za Božić 2008. godine donirali smo udrugu Krijesnica. Donacija za Krijesnicu bila je u svrhu uređenja njihovog polivalentnog prostora u Klaićevoj namijenjenog djeci koja se liječe u dnevnoj bolnici. Donacija za Božić 2009. godine otišla je u ruke SOS – Dječjeg sela Hrvatska. Naša donacija sastojala se od računalne opreme koja se rasporedila po SOS – Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci te 5 SOS – Zajednica mladih. Za Božić 2010. godine donirali smo EKG uređaj Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Vukovar.

I ove godine odlučili smo nastaviti s „dječjom“ temom te smo Odjelu za pedijatriju Opće županijske bolnice Pakrac donirali infusor i perfusor, aparate koji su posebno važni prilikom transporta malih pacijenata iz Pakraca u Zagreb.

Prilikom posjete bolnici u Pakracu uvjerili smo se kako su dobar duh i dobra volja često važniji od financijskih sredstava kojima raspolažu (ili ne raspolažu) pojedine bolnice i odjeli. Naime, mlado osoblje na Odjelu za pedijatriju, na čelu sa sestrom Snježanom, dalo je sve od sebe da igračkama i crtarijama po zidu djeci učini bolničke dane što vedrijima i upravo zbog toga smo posebno ponosni što je ovogodišnja CROZ-ova donacija razveselila baš te drage ljude.

Svaka pomoć Općoj županijskoj bolnici Pakrac je izrazito dobrodošla, stoga još jednom zahvaljujemo našim klijentima na uspješnoj suradnji koja je omogućila da osoblju bolnice i njihovim pacijentima poklonimo ono što im je zaista bilo potrebno.

 

Tagovi: