Subscribe to our 0800-DEVOPS Newsletter

  Get in touch

  Not sure where to start? Let our experts guide you. Send us your query through this contact form.


   Get in touch

   Contact us for all inquiries regarding services and general information


    Use the form below to apply for course

     Get in touch

     Contact us for all inquiries regarding services and general information


     CROZ Gravel 2022

     Dragi naši biciklisti (i oni koji se tako osjećaju 😃),
     došlo je vrijeme za već 3. po redu najpoznatiju biciklijadu CROZ-ovaca, naših partnera, korisnika i ljubitelja biciklizma u 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝘂, 𝟭𝟭. 𝗹𝗶𝗽𝗻𝗷𝗮. 🚴
     I ove se godine vozimo po Vukomeričkim goricama (makadamu, asfaltu i svemu što nađemo po putu!).
     📣 Kako bismo se dobro zagrijali prije pedaliranja, u 𝘂𝘁𝗼𝗿𝗮𝗸, 𝟳. 𝗹𝗶𝗽𝗻𝗷𝗮 𝘂 𝟭𝟴:𝟬𝟬
     u goste smo pozvali Silvija Pale-Halića. Silvijo je dobri duh hrvatske randonneurske scene, zaslužan što naši brevetaši pedaliraju u hrvatskom dresu. Silvijo će nam u svom predavanju Kako postati randonneur (iliti brevetaš po naški) opisati svoj put od muškarca u srednjim godinama do neumornog brevetaša s 22 748 odvoženih kilometara u prošloj godini. Ispričat će nam i dojmove s prošlogodišnjeg izdanja najvećeg i najpoznatijeg svjetskog breveta, Paris-Brest-Paris (https://www.paris-brest-paris.org/). Predavanje će se održati u CROZ Kantini na 5. katu (Lastovska ulica 23, Zagreb).
     Start i cilj naše vožnje je izletište 𝗖𝗼𝘄𝗯𝗼𝘆 u Markuševcu Turopoljskom. Okupljanje počinje 𝗼𝗱 𝟵 𝘀𝗮𝘁𝗶, uz kavu i pripremnu ćakulu. Sudionici mogu birati između duže (41 km) i kraće (22 km) staze. Start je grupni, nema mjerenja vremena, niti kontrolnih točaka – samo uživanje u vožnji prirodom.
     𝗞𝗿𝗮𝘁𝗸𝗮 𝘀𝘁𝗮𝘇𝗮
     Staza je duga 22 km, na njoj je jedan lagani uspon i ne zahtjeva posebnu fizičku spremnost ili biciklističke vještine, dakle stari i mladi, djeca i sudionici slabije kondicije su više nego dobro došli. Dovoljno je imati bilo kakav ispravan bicikl, više od pola staze bit će makadam, dakle ipak nemojte doći ušminkanom specijalkom. Bit će organizirano vođenje, a na pula puta je pauza. Vozit ćemo lagano, očekivano trajanje vožnje je 2,5 sata.
     Stazu možete pogledati:
     ➡️ na Komootu: https://bit.ly/39aakCG
     ➡️ ili skinuti rutu u GPX formatu: https://bit.ly/3wqxxsC
     𝗗𝘂𝗹𝗷𝗮 𝘀𝘁𝗮𝘇𝗮
     Staza ima 41 km, nekoliko manjih uspona i zahtjeva osnovnu fizičku kondiciju. Potrebno je imati ispravan MTB ili gravel bicikl. Potrebno je ponijeti vlastiti uređaj za navigaciju i koristiti priložene GPX rute- neće biti organiziranog vođenja. Također, ponesite vodu i poneki zalogaj, te opremu za krpanje guma.
     Stazu možete pogledati:
     ➡️ na Komootu: https://bit.ly/3srajBs
     ➡️ ili skinuti routu u GPX formatu: https://bit.ly/3wqxxsC
     Nakon uspješno odvezenih kilometara, sudionike očekuje organizirani ručak.
     𝗣𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗲 𝘇𝗮 𝘀𝘂𝗱𝗷𝗲𝗹𝗼𝘃𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗼𝘁𝘃𝗼𝗿𝗲𝗻𝗲 𝘀𝘂 𝗱𝗼 𝟯. 𝗹𝗶𝗽𝗻𝗷𝗮 𝗻𝗮 𝗹𝗶𝗻𝗸𝘂:
     👉🏻 https://bit.ly/3L3AIeX

     Start duže vožnje: 10:00 sati
     Start kraće vožnje: 10:45 sati
     Ručak: 13:30 – 15:00 sati

     A sad nekoliko tehničkih informacija! 😉
     1️⃣ Prijavom na CROZ Gravel izjavljujete da ste fizički sposobni odvoziti planiranu rutu. Sudjelovanje na vožnji je na vlastitu odgovornost. CROZ ne odgovara za moguće nezgode, imovinske i neimovinske štete prouzročene sudjelovanjem na biciklijadi. Sudionici trebaju imati ispravan bicikl (bilo kakav brdski, trekking, gravel, touring).
     2️⃣ Preporučamo bicikl s brzinama i gume minimalne širine 30mm. Savjetujemo ponijeti rezervnu gumu ili pribor za krpanje gume.
     3️⃣ Vozite oprezno, nosite kacigu, vodite računa o sebi i drugim sudionicima u prometu i pridržavajte se prometnih propisa! Vaša sigurnost ovisi o vama.
     Ako dolazite automobilom, osiguran je parking kraj Vatrogasnog doma u blizini izletišta Cowboy i molimo da ne parkirate na parkiralište u krugu izletišta.
     4️⃣ Po završetku vožnje, molimo da bicikle parkirate na označeno mjesto za sudionike CROZ Gravela i ne unosite bicikle u krug izletišta.
     To je to, čekamo vas na našoj biciklijadi i vidimo se u Cowboyu 11. lipnja! 👋🏻