Subscribe to our 0800-DEVOPS Newsletter

  Get in touch

  Not sure where to start? Let our experts guide you. Send us your query through this contact form.


   Get in touch

   Contact us for all inquiries regarding services and general information


    Use the form below to apply for course

     Get in touch

     Contact us for all inquiries regarding services and general information


     CROZ Gravel 2023

     Dragi naši biciklisti (i oni koji se tako osjećaju 😃),
     došlo je vrijeme za četvrtu po redu najpoznatiju biciklijadu CROZ-ovaca, naših partnera, korisnika i ljubitelja biciklizma u subotu, 20. svibnja. 🚴
     Već tradicionalno pedaliramo po Vukomeričkim goricama (makadamu, asfaltu i svemu što nađemo po putu).

     Start i cilj naše vožnje je izletište Cowboy u Markuševcu Turopoljskom. Okupljanje počinje od 9 sati uz kavu i pripremnu ćakulu. I ove godine vam dajemo na izbor između zabavne (41 km) i obiteljske (23 km) staze. Start je grupni, nema mjerenja vremena, niti kontrolnih točaka – isključivo uživancija u vožnji prirodom. 

     Obiteljska staza

     Staza je duga 23 km, ima samo jedan lagani uspon i ne zahtjeva posebnu fizičku spremnost ili biciklističke vještine. Dakle svi su dobro došli; stari i mladi, djeca i sudionici slabije kondicije. Dovoljno je imati bilo kakav ispravan bicikl, više od pola staze bit će makadam,  dakle ipak nemojte doći ušminkanom specijalkom. Bit će organizirano vođenje, a na pula puta je pauza. Vozit ćemo lagano, očekivano trajanje vožnje je 2,5 sata.

     Stazu možete pogledati:
     ➡️ na Komootu
     ➡️ ili skinuti rutu u GPX formatu

     Zabavna staza
     Staza ima 41 km, nekoliko manjih uspona i zahtjeva osnovnu fizičku kondiciju. Potrebno je imati ispravan MTB ili gravel bicikl. Potrebno je ponijeti vlastiti uređaj za navigaciju i koristiti priložene GPX rute- neće biti organiziranog vođenja. Također, ponesite vodu i poneki zalogaj, te opremu za krpanje guma.
     Stazu možete pogledati:
     ➡️ na Komootu
     ➡️ ili skinuti routu u GPX formatu

      

     Nakon uspješno odvezenih kilometara, sudionike očekuje itekako zasluženi ručak. Treba nadomjestiti potrošene kalorije!

     Osnovne informacije 

     Prijave za sudjelovanje otvorene su do 16. svibnja na linku.

     Google Maps koordinate izletišta Cowboy

      

     Start zabavne vožnje: 10:00 h

     Start obiteljske vožnje: 10:45 h

     Ručak: 13:30 – 15:00 h

     I još nekoliko tehničkih informacija:

      

     1. 1. Prijavom na CROZ Gravel potvrđujete da ste zdravi i sposobni sposobni odvoziti planiranu rutu. Sudjelovanje na vožnji je na vlastitu odgovornost. CROZ ne odgovara za moguće nezgode, imovinske i neimovinske štete prouzročene sudjelovanjem na biciklijadi.
     2. 2. Sudionici trebaju imati ispravan bicikl (bilo kakav brdski, trekking, gravel, touring). Preporučamo bicikl s brzinama i gume minimalne širine 30mm. Savjetujemo ponijeti rezervnu gumu ili pribor za krpanje gume.
     3. 3. Staza ide većim dijelom šumskim stazama, ali jednim dijelom i javnom prometnicom. Vozite oprezno, nosite kacigu, vodite računa o sebi i drugim sudionicima u prometu i pridržavajte se prometnih propisa! Vaša sigurnost ovisi o Vama.
      4. Ako dolazite automobilom, osiguran je parking kraj Vatrogasnog doma u blizini izletišta Cowboy te vas molimo da ne parkirate na parkiralište u krugu izletišta.
     4. 5. Po završetku vožnje, molimo da bicikle parkirate na označeno mjesto za sudionike CROZ Gravela i ne unosite bicikle u krug izletišta.

      

      

     Veselimo se zajedničkom pedaliranju i druženju. Vidimo se!