Agilno putovanje u Sloveniju

U suradnji s partnerskom tvrtkom agile42 organiziramo Certified Scrum Product Owner trening u Ljubljani, ali i događanje na kojem će vam naši stručnjaci otkriti benefite koji i vas očekuju ako se odlučite upustiti u agilnu avanturu.
Objavljeno 28.09.2016.

Agilni principi i metodologije već su duže vrijeme vruća tema u poslovnim krugovima. Organizacijama je sve teže pratiti dinamiku današnjeg tržišta i upravo iz tog razloga započinju svoja agilna putovanja.

U CROZ-u već dugi niz godina primjenjujemo agilne metode kako bismo unaprijedili vlastita znanja i vještine i kao i uvijek vlastita dobra iskustva dijelimo s korisnicima.

CSM trening i događanje u Ljubljani

U suradnji s partnerskom tvrtkom agile42 organiziramo Certified Scrum Product Owner trening koji je namijenjen svima koji sudjeluju u procesu razvoja softvera, ali i pojedincima na svim razinama menadžmenta. Trening će se održati 7. i 8. studenog 2016. godine u Ljubljani (Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, Pot za Brdom 4).

Bent Myllerup, certificirani stručnjak s više od deset godina iskustva treniranja i rada u manjim i većim organizacijama koje su usvojile agilne principe rada kroz interaktivnu radionicu sudionicima treninga će demonstrirati razlike između klasičnih i agilnih pristupa razvoju softvera i upravljanju proizvodima.  Na tečaj se možete prijaviti putem online obrasca.

Osim treninga, najavljujemo i događanje koje će se održati 9. studenog 2016. godine. Kroz niz kratkih prezentacija naši će vam stručnjaci otkriti benefite koji i vas očekuju ako se odlučite upustiti u agilnu avanturu (što možete bez obzira na to jeste li startup ili enterprise organizacija), pomoći da dokučite je li agile nešto što vam treba i kako i odakle krenuti s primjenom principa i metodologija. Sa sudionicima ćemo podijeliti i iskustva koja smo stekli radeći na nizu agilnih tranzicija s domaćim i inozemnim klijentima i ono što je najvažnije – naši agilni coachevi će vam biti na raspolaganju za sva pitanja.

Detaljna agenda događanja bit će uskoro dostupna, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem e-mail adrese dogadjanja@croz.net.

Tagovi:
Povratak