CROZ je ponosni zlatni partner natjecanja Novathon #withPBZ

Ovo 24-satno inovativno natjecanje je šansa za studente i start-upove da pokažu čitav spektar svojih znanja kroz razvoj bankarskih aplikacija za mobilne i ostale uređaje ili za upotrebu u poslovnicama, a najbolji timovi će osvojiti i novčanu nagradu.
Objavljeno 25.05.2017.

U 2016. godini Intesa Sanpaolo Grupa je u suradnji sa svojim Centrom za inovacije (Innovation Center) pokrenula događanje pod nazivom Novathon, s ciljem razvijanja inovativne aplikacije koja bi u konačnici olakšala korištenje bankarskih usluga i proizvoda. Nakon uspješnog prvog izdanja u Budimpešti, organizatori su odlučili ovaj inovativni koncept natjecanja preseliti u Hrvatsku te pokrenuti natjecanje Novathon #withPBZ u suradnji sa svojom podružnicom Privrednom Bankom Zagreb. CROZ je zlatni partner na projektu zahvaljujući iskustvu na organizaciji sličnih natjecanja u programiranju, kao što je CodeQuest, te uspješnoj dosadašnjoj suradnji s PBZ-om.

Ovo 24-satno inovativno natjecanje je šansa za studente i start-upove da pokažu čitav spektar svojih znanja kroz razvoj bankarskih aplikacija za mobilne i ostale uređaje ili za upotrebu u poslovnicama, a najbolji timovi će osvojiti i novčanu nagradu iz fonda koji iznosi 16.900 eura. Pozivaju se svi koji studiraju web dizajn, razvoj aplikacija ili marketing ili srodna područja, da se prijave na natjecanje koje će se održati od 23. do 24. rujna ove godine u Zagrebu.

Natjecatelji će moći birati kategoriju u kojoj će se natjecati, a na raspolaganju su im:

  • Pametna Plaćanja (Smart Payments)
  • Digitalno upravljanje financijskom imovinom (Digital Wealth Management)
  • Pametna Poslovnica (Smart Branch)
  • Rješenja za premošćivanje (Bridge Solutions)
  • Bankarstvo prilagođeno potrebama korisnika (Outside-in Banking)
  • Big Financial Data

Developersko natjecanje poput ovog je izvrsna prilika za studente da upoznaju stvarne probleme i prilike u poslovnom svijetu te im pomaže u donošenju odluke o smjeru svoje karijere nakon završetka fakulteta. Osim koristi za natjecatelje, Novathon ima potencijal pozitivno djelovati ne samo na organizatore i uključene partnere, već i na cjelokupnu industriju. Novathon #withPBZ je orijentiran na inovacije u financijskoj industriji u kojoj tvrtka CROZ radi već dugi niz godina pa je to odlična prilika za stvaranje nove vrijednosti na tržištu, od čega će koristi imati cijela industrija.

Ivan Krnić iz CROZ-a istaknuo je veliki potencijal Novathon #withPBZ natjecanja: “Dolaskom novih EU regulativa koje liberaliziraju financijsko tržište otvara se prostor za nova inovativna rješenja. Pravi, radikalni zaokreti u poslovanju dolaze samo razmišljanjem izvan kutije i preispitivanjem trenutnih ograničenja, a natjecanja ovog tipa donose upravo takvo okruženje koje potiče eksperimentiranje.”

Svi zainteresirani mogu pronaći sve potrebne informacije o natjecanju Novathon #withPBZ na službenim stranicama: https://www.novathon.net/

Tagovi:
Povratak