CROZ nagrađen na najvećem europskom poslovnom natjecanju

Ponosni smo što možemo objaviti da je tvrtka CROZ proglašena Nacionalnim prvakom na natjecanju European Business Awards.
Objavljeno 02.12.2016.

Ponosni smo što možemo objaviti da je tvrtka CROZ proglašena Nacionalnim prvakom na natjecanju European Business Awards  najvećem europskom natjecanju koje promiče poslovnu izvrsnost te najbolje prakse u europskoj poslovnoj zajednici. Natjecanje podržava RSM.

Nagradu, koja se dodjeljuje desetu godinu za redom, podupiru poslovni čelnici te akademski i politički predstavnici iz cijele Europe, a ove godine angažirano je više od 33 000 poduzeća iz čak 34 države.

Nakon prve faze natjecanja odlukom neovisnog panela sudaca nagrada je dodijeljena CROZ-u. CROZ je ocijenjen na osnovu temeljnih vrijednosti EBA, a to su inovacija, etika i uspjeh.

Kao nacionalni prvak CROZ ulazi u drugu fazu natjecanja kao jedna od 30 uspješnih tvrtki u kategoriji prihoda do 25 milijuna eura. Druga faza natjecanja uključuje snimanje kratkog videa kojim će se tvrtke predstaviti, a pobjednik će biti proglašen na temelju broja glasova prikupljenih javnim glasovanjem.

Tagovi:
Povratak