CROZ-ovi IBM Championi

Ponosni smo na činjenicu da su se čak dva naša stručnjaka našla na popisu IBM Championa!
Objavljeno 15.03.2018.

IBM Champion program prati vodeće inovatore tehničke zajednice – i nagrađuje ih, omogućujući im da se njihov glas čuje bolje i tako povećava područje njihovog utjecaja. IBM Championi eksperti su u IT području, poslovni čelnici, developeri ili edukatori koji pomažu pri korištenju IBM-ovih softvera, rješenja i usluga kako bi osigurali najbolje rezultate klijentima.

Ponosimo se činjenicom da su se dva naša stručnjaka našla na popisu među 650 IBM Championa iz 38 zastupljenih država. Direktor konzultantskih i implementacijskih usluga Krešimir Musa ponovno je IBM Champion, a ove mu se godine na listi pridružio i Miroslav Rešetar, specijalist za arhitekturu softvera.

Miroslav će na ovogodišnjoj IBM Think konferenciji održati govor pod nazivom Building a Next-generation Loan Workflow System with IBM BPM and Integration Bus at Sberbank. Njegova sesija bavit će se opisivanjem pristupa za izgradnju novog sustava za izdavanje kredita u slovenskom Sberbanku, pri čemu je korišten IBM BPM i IBM Integration Bus (IIB).

Miroslav Rešetar je specijalist za arhitekturu softvera i savjetnik koji prvenstveno radi s IBM-ovim integracijskim produktima. Tijekom 14 godina rada u IT industriji imao je priliku raditi na različitim položajima i s različitim produktima. U posljednje vrijeme pomaže korisnicima da ostvare najbolje moguće iskustvo dok koriste IBM BPM, IIB, APIC i DataPower implementacije kroz arhitekturu, dizajn i savjetovanja o implementaciji. Također je predavao na mnogim IBM-ovim tečajevima uključujući BPM, Integration Bus, i Process Server u područjima razvoja i administracije.

Popis svih IBM Championa možete pogledati ovdje.

Tagovi:
Povratak