CROZ postao partner Emeldi Group organizacije

Partnerstvo s Emeldi Group će nam omogućiti da organizacijama ponudimo i napredne eCommerce funkcionalnosti kao dio jedinstvenog korisničkog iskustva.
Objavljeno 08.03.2017.

CROZ je dugogodišnji partner tvrtke Liferay i upravo zahvaljujući toj uspješnoj suradnji, pomažemo organizacijama da implementacijom Liferay portala svojim korisnicima pruže najbolje korisničko iskustvo. Partnerstvo s Emeldi Group će nam omogućiti da organizacijama ponudimo i napredne eCommerce funkcionalnosti kao dio jedinstvenog korisničkog iskustva.

Emeldi Group je vodeći pružatelj e-commerce rješenja u telekomunikacijskom, financijskom i javnom sektoru čiji je cilj putem implementacije modernih i fleksibilnih integriranih rješenja klijentima omogućiti postizanje izvrsnosti u digitalnom i e-poslovanju. Emeldi Commerce® platforma jedinstveno je rješenje za telekomunikacijsku industriju koje pokriva cijeli prodajni proces tako da u potpunosti podržava životni ciklus kupca, uključujući i dinamičke faktore kao što su briga o korisniku i prodaja.

Tagovi:
Povratak