LMI predstavljen na konferenciji IBM Connect

CROZovo rješenje LIKE MY IDEA je predstavljeno na konferenciji IBM Connect, globalnoj IBMovoj konferenciji iz područja socijalnih mreža koja se održala u Orlandu 27. – 31.01.2013.
Objavljeno 06.03.2013.

CROZovo rješenje LIKE MY IDEA je predstavljeno na konferenciji IBM Connect, globalnoj IBMovoj konferenciji iz područja socijalnih mreža koja se održala u Orlandu 27. – 31.01.2013. Ova konferencija predstavlja prvi korak u izlasku LIKE MY IDEA na svjetsko tržište.

LIKE MY IDEA je softversko rješenje koje omogućuje jednostavan i strukturiran način prikupljanja ideja zaposlenika organizacije kao i daljnje upravljanje tim idejama. Rješenje se oslanja na IBM Connections platformu čime ova platforma za poslovne mreže postaje moćan alat za unaprjeđenje inovativnosti. LIKE MY IDEA je rješenje namijenjeno globalnom tržištu i tvrtkama koje žele promicati inovativnosti i „lean“ principe.

LIKE MY IDEA na američkom tržištu će promovirati CROZov partner, tvrtka Ascendant Technologies (dio Avnet grupe) i vodeći implementator IBM Collaboration rješenja. Istovremeno, prije same konferencije LIKE MY IDEA je dobio priznanje IBM Ready for Social Business. Ovo priznanje IBM dodjeljuje rješenjima koja se kvalitetno tehnološki i poslovno integriraju s IBM Connections platformom.

Više o LIKE MY IDEA rješenju.

Povratak