Najavljujemo CROZ Code Quest 2016

Dođi, pokaži svoje programerske vještine, zabavi se i ugrabi atraktivnu nagradu (i(li) budući posao)!
Objavljeno 27.04.2016.

Da da, svibanj se opasno približava, a to znači da je došlo vrijeme za još jedan CROZ Code Quest. Peto po redu studentsko natjecanje u programiranju održat će se 21. svibnja 2016. godine u Learn@CROZ edukacijskom centru, Lastovska 23.

Što je isto k’o i lani?

  • Natjecanje će više izgledati kao druženje programera: slobodno ćete moći pričati s drugim sudionicima, zaigrati stolni nogomet ili biljar u našim prostorima, a bit će i klope i pića za sve.
  • Prijaviti se mogu svi studenti i netom diplomirani inženjeri.
  • Platforma za natjecanje će biti otvorena za probnu igru prije samog natjecanja. Što se bolje pripremite za probnu igru, bit ćete spremniji za pravu borbu!
  • Natjecati se možete samostalno ili u timu.
  • Naravno, i atraktivna nagrada je tu.
  • A možda vam se toliko svidi druženje u CROZ-u da poželite ostati raditi kod nas. 🙂

A što je novo?

Zadatak! Drugačiji, zanimljiviji i napetiji nego ikad prije! Da ne pokvarimo iznenađenje, nećemo otkriti previše detalja, ali programirat ćete botove za snalaženje u virtualnom labirintu.

Kako je bilo lani na Code Questu pogledajte ovdje.

Kako se prijaviti?

Pripremi svoj CV i pošalji ga na codequest@croz.net. Uz CV obavezno navedi i ime i prezime, e-mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planiraš završiti studij (odnosno kad si ga završio) i kratki opis programerskog iskustva. Ako na natjecanje prijavljujete tim, navedite sve spomenute podatke za ostale članove te ime tima i proglasite jednog o članova kapetanom.

Prijave su otvorene najkasnije do 16. svibnja 2016. u 12 sati. Broj mjesta je ograničen i prednost će imati oni koji su se prije prijavili – stoga ne čekajte da vam drugi oduzmu mjesto!

Dođi, pokaži svoje programerske vještine, zabavi se i ugrabi atraktivnu nagradu (i(li) budući posao)!

Tagovi:
Povratak