Novi govornici na QED 2016 konferenciji

Podsjećamo i na early bird prijave koje su otvorene do 08. travnja. vidimo se u Zadru!
Objavljeno 31.03.2016.

Glavna tema jubilarne Quality in Enterprise konferencije koja se ove godine održava od 08. do 10. svibnja u Zadru jest neuspjeh, odnosno kako neuspjeh u poslu tumačiti konstruktivno i kako neuspjehe premostiti bez obzira na to koliko se puta dogode. Osim toga još su dvije aktualne teme u fokusu ovogodišnjeg QED-a – Agile filozofija i DevOps koncept.

Uz već najavljenog glavnog govornika, Johna Cohna, poznata su i nova imena stručnjaka koji će sudjelovati na konferenciji. Iz IBM-a dolazi i Andrea Rossi, stručnjak za prodaju Identity Governance rješenja koji će govoriti o utjecaju koji upravljanje identitetima ima na kulturu organizacije. Kada je jedna od tema agile neizostavan govornik je Andrea Tomasini, stručnjak iz tvrtke agile42. Na popisu predavača ove je godine i tehnički direktor tvrtke RSM Partners Mark Wilson, stručnjak za mainframe tehnologije.

Jubilarnu konferenciju ne propuštaju ni CROZ-ovi agile stručnjaci pa će tako predavanja i radionice održati Davor Čengija i Ivan Krnić.

Popis predavača i raspored predavanja redovito se ažurira, a sve informacije dostupne su na službenoj web stranici konferencije. Podsjećamo i na early bird prijave koje su otvorene do 08. travnja. Prijaviti se možete ovdje.

Vidimo se uskoro u Zadru!

Tagovi:
Povratak