Održano događanje Doručak uz Alfresco

Na događanju su sudionicima prezentirane novosti vezane uz Alfresco ECM sustav za upravljanje dokumentima te cDocs rješenje za upravljanje poslovnim procesima.
Objavljeno 15.05.2015.

Dana 15. svibnja 2015. u organizaciji CROZ-a održano je događanje Doručak uz Alfresco na kojom smo se u ugodnoj atmosferi u Alfresco baru družili s našim korisnicima. Na događanju su sudionicima prezentirane novosti vezane uz Alfresco ECM sustav za upravljanje dokumentima te cDocs rješenje za upravljanje poslovnim procesima.

Doručak uz Alfresco je prigodnim govorom otvorila direktorica prodaje u CROZ-u Vedrana Miholić koja je pozdravila sve prisutne goste te dala uvod u temu događanja.

Nakon toga je uslijedila prezentacija o novostima u Alfrescu v5 koju je održao Ivan Krnić te live demo prezentacija Alfresco Share v5 rješenja. Petra Janeš je kroz live demo prezentaciju cDocsa sudionicima događanja ukazala na prednosti korištenja spomenutog sustava za upravljanje poslovnim procesima.

Poslije formalnog dijela događanja, nastavljeno je druženje u neformalnijem tonu. Svim sudionicima događanja zahvaljujemo na dolasku i iskazanom interesu.

Tagovi:
Povratak