Održano događanje Get a container first, then recycle!

Kako mikroservisna arhitektura mijenja ustaljeni pogled na IT infrastrukturu i interne razvojne procese te koje su prednosti i izazovi novog pristupa doznali smo na spomenutom događanju.
Objavljeno 11.12.2017.

Događanje „Get a container first – then recycle“ održano je 7. prosinca u CROZ-ovom edukacijskom centru, Learn@CROZ, u suradnji tvrtki Veracomp, RedHat i CROZ.

Stručnjaci iz CROZ-a i RedHata pričali su o tome kako mikroservisna arhitektura mijenja ustaljeni pogled na IT infrastrukturu i interne razvojne procese, koje su prednosti i izazovi novog pristupa te kako RedHat kao jedna od vodećih tvrtki svojim produktima pokriva pojedini korak i domenu.

Tvrtka Erste Group Card Processor (EGCP), lokalni je korisnik koji je na događaju sa sudionicima podijelio iskustva u korištenju OpenShift platforme. Otkrili su kojih su se briga uspješno riješili te kakvi su im budući planovi za optimizaciju procesa na spomenutoj platformi.

Andrzej Kowalczyk iz RedHata i Mladen Knežić iz CROZ-a održali su interaktivnu radionicu simulirajući različite scenarija kreiranja, builda te deploya servisa, pokušavajući se maksimalno približiti trenutnim izazovima prisutnih sudionika.

Tagovi:
Povratak