Prijavi se na Code Quest i postani sveučilišni prvak u programiranju!

Prvo sveučilišno studentsko natjecanje u programiranju – Code Quest održat će se 26. i 27. svibnja 2018. godine u Studentskom centru u Zagrebu.
Objavljeno 09.05.2018.

U suradnji sa Zagrebačkim sveučilišnim sportskim savezom CROZ organizira prvo sveučilišno studentsko natjecanje u programiranju – Code Quest. Natjecanje će se održati 26. i 27. svibnja 2018. godine u Studentskom centru u Zagrebu.

Očekuje vas potpuno nova i nikad prije viđena igra! Napišite bota koji upravlja svemirskim brodom u bitki za strateški važan mjesec. Predvidite protivničke namjere i odlučite s kojim manevrom ćete doći bliže pobjedi! Pobjeda vam donosi titulu sveučilišnog prvaka i atraktivne nagrade!

Kako se prijaviti?

Prijaviti se mogu svi studenti, a natjecati se može samostalno ili u timu od maksimalno troje članova. Kodira se u Javi, C++ ili Pythonu. Prijave su otvorene do srijede 23. svibnja do ponoći.

Ažurirajte svoj CV i pošaljite ga na e-mail adresu codequest.unizg@gmail.com. Uz CV obavezno navedite i ime i prezime, e-mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planirate završiti studij i kratki opis programerskog iskustva. Ako na natjecanje prijavljujete tim, navedite sve spomenute podatke za ostale članove, ime tima i tko je od članova kapetan(ica).

Na Code Questu vas očekuje dobra ekipa i vrlo opuštena atmosfera (druženje s drugim sudionicima, razna iznenađenja, a bit će i klope i pića za sve).

Dođite, pokažite svoje programerske vještine i zabavite se! Više informacija dostupno je na Facebook eventu.

Tagovi:
Povratak