Rana prijava za QED 2017 ističe 7. travnja

Iskoristite popust od 25% na kotizaciju jer je pred vama najbolje izdanje QED koferencije dosada.
Objavljeno 05.04.2017.

Još se niste prijavili za QED 2017? Podsjećamo da mogućnost rane prijave ističe 7. travnja! Iskoristite popust od 25% na kotizaciju jer je pred vama najbolje izdanje QED koferencije dosada.

Harmoniju i sve one teme koje se dotiču harmonije u modernoj arhitekturi sustava obradit će vrhunski stručnjaci kroz predavanja, radionice, otvorene rasprave i praktične primjere iz prakse. U Zadru vas u svibnju očekuju Richard Sheridan, autor svjetski poznate knjige Joy, Inc. o stvaranju harmonije unutar timova i organizacija, Phaedra Boinodiris iz IBM-a koja će nam prenijeti najnovija saznanja o području kognitivnog dizajna i načinima utjecaja na organizacije kroz koncept serious gaminga, Yonatan Raz-Friedman, suosnivač najbrže rastućeg britanskog startupa i osoba koja zna sve što nas zanima o inovativnosti te mnogi drugi domaći i strani stručnjaci.

Također, sudionici koji se prijave za sudjelovanje na QED 2017 konferenciji do 7. travnja 2017. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju za sudjelovanje na utrci Wings for Life World Run Croatia (u napomenu u obrascu upišite “Prijava za Wings for Life World Run”).

Prijaviti se možete putem obrasca, a više informacija o konferenciji dostupno je na službenoj web stranici konferencije – qed2017.croz.net.

Vidimo se u Zadru! 🙂

Tagovi:
Povratak