Student Show Off @CROZ

Tijekom ljeta četrdeset i dvoje studenata radilo je na projektima u CROZ-u, a rezultate su svima pokazali prošlog petka na prvom Student Show Off-u.
Objavljeno 27.09.2016.

Tijekom ljeta četrdeset i dvoje studenata radilo je u CROZ-u. Neki od njih su naši stari, dobro znani studoši koji rade na već uhodanim projektima, neki su bili praktikanti, neki su došli naučiti štošta i pametno iskoristiti ljeto. Uz pomoć mentora radili su na nizu zanimljivih projekata, a rezultate su svima pokazali prošlog petka na prvom Student Show Off-u.

Learn@CROZ edukacijski centar pretvorio se tako na jedan dan u pravi mali sajam, prepun štandova, monitora, promotivnih materijala i studenata koji su veselo dočekivali posjetitelje i prezentirali im što su sve radili.

Student Show Off

Foto: CROZ

Studenti su predstavili osam projekata. Od onih internih gdje su se razvijale aplikacije koje će olakšati razmjenu poruka i datoteka među zaposlenicima u firmi ili organiziranje internih događanja i kupovinu poklona za kolege pa sve do projekata u kojima su se pretraživale graf baze prirodnim jezikom, analizirali setovi podataka u kartičnoj industriji, analizirali aplikacijski logovi uz pomoć metode Process mininga te razvijale aplikacije za upravljanje materijalnom imovinom.

Na projektima su korišteni razni alati i tehnologije, primjerice: WebSocketi, Event driven arhitektura, Gradle, Git, Java (Spring Boot), React, Neo4j, Google syntaxnet, reldi API, Hadoop, Spark, R, Zeppelin, Jupiter Notebook, Thymeleaf, Bootstrap, MySQL, Angular 2 (Typescript, RxJS, ng2-redux), Prime NG, Webpack, Grails 3, Groovy, ProM, Grails, ExtJs, Cucumber, Docker, itd.

CROZ projekti

Foto: Davor Čengija

Hvala našim studentima na odlično odrađenim projektima te na super prezentacijama na Student Show Off-u.

Tagovi:
Povratak