Svjetski stručnjaci govorit će o harmoniji na QED-u 2017

Konferencija Quality in Enterprise Development već niz godina istražuje aktualne aspekte kvalitete u razvoju softvera.
Objavljeno 15.03.2017.

Jedanaesta u nizu QED konferencija održat će se od 7. do 9. svibnja u Zadru. Kroz različite formate predavanja QED će sudionicima predočiti kako stvoriti i zadržati harmoniju unutar timova i organizacija.

Inspiraciju za ovogodišnju temu organizacijski tim je pronašao u japanskim uspjesima u trčanju, konkretno u štafetnom timskom maratonskom trčanju. Vođeni japanskim kulturološkim konceptom WA, odnosno grupnom harmonijom, uspjeli su ostvariti vrhunske rezultate u sportu koji baš i nije svojstven za Japance. Ista etika diktira da cilj nije individualna slava, već se grupni uspjeh koristi i na radnom mjestu. Organizacijski tim uvjeren je da nema velikih razlika između nas i Japanaca kad je riječ o grupnoj harmoniji te izvlačenju najboljeg iz pojedinca u svrhu postizanja zajedničkog cilja.

Konferencija Quality in Enterprise Development već niz godina istražuje aktualne aspekte kvalitete u razvoju softvera. Kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije? Kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo? Koja je poveznica harmonije i moderne arhitekture sustava? Odgovore na ova, ali i niz drugih pitanja na QED-u će otkrit ovogodišnji glavni predavač Richard Sheridan, autor svjetski poznate knjige Joy, Inc. o stvaranju harmonije unutar timova i organizacija, Phaedra Boinodiris iz IBM-a koja će prenijeti najnovija saznanja o području kognitivnog dizajna i načinima utjecaja na organizacije kroz koncept serious gaminga te Yonatan Raz-Friedman, suosnivač najbrže rastućeg britanskog start-upa i osoba koja zna sve o inovativnosti, ali i mnogi drugi domaći i strani stručnjaci.

Sportski dio QED-a i ove godine uključuje sudjelovanje na utrci Wings for life World Run koja se održava u Zadru prvi dan konferencije. Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na 11. QED do 24. ožujka 2017. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju za utrku ako u napomenu na obrascu upišu “Prijava za Wings for life World Run“.

Zainteresirani se mogu prijaviti već danas ispunjavanjem obrasca te iskoristiti popust na ranu prijavu. Svi detalji vezani uz program, registraciju i predavače dostupni su na internetskoj stranici konferencije http://qed2017.croz.net/.

Tagovi:
Povratak