Zadnji dan za prijavu na konferenciju QED

Prijave za devetu po redu konferenciju QED zaključuju se 8. svibnja.
Objavljeno 07.05.2015.

Prijave za devetu po redu konferenciju QED zaključuju se 8. svibnja. Ujedno su potvrđeni svi govornici koji će u Rovinju, od 17. do 19. svibnja, u svojim izlaganjima govoriti o inovativnost i kreativnost u IT-u. Svi koji žele naučiti kako iskoristiti puni potencijal organizacije i zaposlenika te evoluirati na sve konkurentnijem tržištu imat će priliku čuti najnovije trendove, praktične ideje i razmišljanja 24 svjetska i regionalna stručnjaka, ali i razmijeniti iskustva i ideje s ostalim sudionicima.

Već potvrđenim govornicima pridružit će se Goran Kruljac iz IBM-a CEE, tehnički menadžer za Cloud BU, koji će u svojoj prezentaciji Cloud za inovaciju prikazati kroz uspješne primjere kako platforma za digitalnu inovaciju IBM Bluemix može brzo i jednostavno ostvariti nove i inovativne usluge. O tom kako razviti i održati kreativnost koja se zna sakriti iza straha ili konformizma u organizacijama, govorit će naš poznati astronom Korado Korlević u svom predavanju Kreativnost. Uz Jasminu Nikolić, Tomislav Jukić dat će svoj doprinos Product Ownership klinici u vidu primjera dobre prakse koje je stekao dugogodišnjim radom u tvrtki CROZ kao voditelj projekata i Product Owner. Uvid u najnoviju kreaciju tvrtke CROZ koja je nastala zahvaljujući platformi LikeMyIdea, time sheet platformu Tashi, prezentirat će Mura Kokotović koja je dio srca CROZ-ovog pogona, Project Management Officea. Zadnjeg dana konferencije održat će se zanimljiva radionica Razvoj i analitika u oblaku u kojoj će sudionici moći pogledati primjere kako brzo i jednostavno napraviti aplikacije ili analizirati podatke uz minimalan utrošak sredstava i vremena koristivši platforme Bluemix i Watson Analytics. Voditelji radionice će biti Darko Benšić, iskusni Data Architect iz CROZ-a, te već najavljeni predavač Goran Kruljac. Veliki zaljubljenik u sve vezano za mobilne aplikacije i voditelj projekata u CROZ-u Dejan Novak pokazat će kroz primjer nove QED mobilne aplikacije prednosti i mogućnosti sljedeće generacije cloud rješenja – platforme IBM Bluemix. Autor nekoliko uspješnih tečajeva na temu organizacije razvoja softvera te sudionik europskih konferencija na temu agilnih metoda razvoja softvera i softverske arhitekture Davor Čengija na svom će predavanju Tehnike upravljanjem prioritetima portfelja u lean/agile okruženju pokazati koji se tipični problemi pojavljuju kod upravljanja portfeljem i koje su lean/agile tehnike na raspolaganju.

Konferencija QED započinje u nedjelju 17. svibnja rekreativnom trkom sudionika konferencije, intervjuom s ključnim govornikom ovogodišnje konferencije Gradyem Boochom, predavanjem Korada Korlevića te urnebesno smiješnom i dirljivom predstavom Ja, deda, dok se službeni dio konferencije održava u ponedjeljak i utorak 18. i 19. svibnja kroz navedena, ali i ostala predavanja.

Kotizaciju i smještaj potrebno je uplatiti najkasnije do 9. svibnja 2015.

Online obrazac za prijavu za sudjelovanje na konferenciji možete ispuniti ovdje.

Više informacija o samoj konferenciji saznajte ovdje.

Tagovi:
Povratak