Trenutačno otvorene pozicije

Sistem inženjer (m/ž)

Tražimo sistem inženjera specijalista za rad u timu odgovornom za dizajn, implementaciju, administraciju i nadzor IT infrastrukture, operativnih sustava i sistemskih servisa. Posao uključuje održavanje postojećih sustava, kao i razvoj i instalaciju novih sustava u suradnji s ostalim članovima tima te dobavljačima hardvera i softvera. Rok za prijavu je 25. svibnja 2017. godine, a više informacija dostupno je ovdje.

Developer za integracije infrastrukturnih rješenja (m/ž)

Ako znaš Javu, Python, JavaScript, SQL, upoznat si s bazama podataka, LDAP poslužiteljima, ESB-ovima i aplikacijskim poslužiteljima, bez problema se snalaziš na Linuxu i Windowsima, tražiš nove izazove i želiš raditi na zanimljivim domaćim i inozemnim projektima s naj-macho ekipom u CROZ-u – ovo je oglas za tebe! Rok za prijavu je 25. svibnja 2017. godine.


Kako se prijaviti?

Ako ste se prepoznali na nekom od opisanih radnih mjesta koja tražimo, a uz to imate odgovarajuća znanja i sposobnosti, svakako nam se javite na adresu posao@croz.net. Pošaljite nam svoj životopis u prilogu u HTML, Word, PDF ili Plain Text obliku.

Ako imate svoje web stranice pošaljite nam adresu, a u samoj poruci ukratko objasnite zašto biste baš VI bili pravi kandidat za posao!

Tagovi: