Trenutačno otvorene pozicije

Mi smo tvrtka koja temelji svoje poslovanje na razvoju poslovnih aplikacija, pružanju usluga nadzora i upravljanja, host tehnologiji te razvojnim alatima i metodologijama. Naš tim u Zagrebu trenutno broji gotovo 200 zaposlenika, a imamo i urede u Sloveniji, Srbiji te u Nizozemskoj.

Trenutačno imamo dvije otvorene pozicije za posao – u Rijeci gdje otvaramo novi ured. Ako i ti želiš biti dio naše super kul ekipe i raditi na velikim domaćim i inozemnim projektima, a pritom imaš Javu u malom prstu – javi se na jedan od oglasa u nastavku.

Senior Java programer (m/ž)

Java programer (m/ž)

Rok za prijavu je 10. travnja 2018.


Data Warehousing / Business Intelligence inženjer (m/ž)

Tražimo Data Warehousing/Business Intelligence inženjera (m/ž) za rad na perspektivnim projektima iz područja Data Warehousinga i Business Intelligence-a. Detalji su dostupni na poveznici.
Rok za prijavu je 10. travnja 2018. 🙂


Kako se prijaviti?

Ako ste se prepoznali na nekom od opisanih radnih mjesta koja tražimo, a uz to imate odgovarajuća znanja i sposobnosti, svakako nam se javite na adresu posao@croz.net. Pošaljite nam svoj životopis u prilogu u HTML, Word, PDF ili Plain Text obliku.

Ako imate svoje web stranice pošaljite nam adresu, a u samoj poruci ukratko objasnite zašto biste baš VI bili pravi kandidat za posao!

Tagovi: