Nagrade i priznanja

Nagrade i priznanja – IBM

CROZ finalist IBM Leadership for DevOps nagrade 2017. godine

CROZ je izabran kao finalist za nagradu IBM Leadership za DevOps. Ova nagrada dodjeljuje se IBM partnerima širom svijeta za stručnost, izvrsna rješenja i uspješne rezultate u DevOps području.

CROZ finalist IBM-ove Rational 2011 Business Partner Innovation nagrade

CROZ je proglašen finalistom IBM-ove nagrade “Rational 2011 Business Partner Innovation Award” koja se dodjeljuje jednom godišnje IBM-ovim partnerima iz cijelog svijeta za inovativnost i kvalitetu u primjeni IBM-ove tehnologije i usluga. CROZ je finalist u kategoriji “Innovation in enterprise modernization”.

CROZ finalist IBM-ove Beacon nagrade 2010. godine

CROZ je još jednom proglašen finalistom prestižne IBM-ove nagrade “IBM Beacon Award” namijenjene poslovnim partnerima iz cijeloga svijeta. CROZ se ovoga puta našao među najboljima u kategoriji Outstanding Software Delivery in Product and Service Innovation with Rational za svoje kvalitetno rješenje u testiranju softvera korištenjem specijaliziranih Rational alata.

CROZ osvojio IBM Rational Award

CROZ je dobitnik IBM-ove nagrade “IBM Rational Award”. Pobjedu je odnio u kategoriji Outstanding Rational® Requirements & Portfolio Management Solution i jedina je tvrtka izvan SAD-a koja je dobila ovogodišnju nagradu. Nagrada “IBM Rational Award” dodjeljuje se najboljim Rational partnerima za inovativnost u pružanju softverskih rješenja i usluga korisnicima u 2007. godini. Nagrada se dodjeljuje u 4 kategorije, a CROZ je pobjednik u kategoriji Outstanding Rational® Requirements & Portfolio Management Solution – za znanje i doprinos u kreiranju specifičnih razvojnih procesa korištenjem Rational Method Composer alata.

CROZ finalist IBM Beacon Awarda

Tvrtka CROZ je nominirana kao finalist prestižne IBM-ove nagrade “IBM Beacon Award” namijenjene poslovnim partnerima iz cijeloga svijeta. CROZ je finalist u kategoriji Rational® Excellence in Software Delivery i prva hrvatska tvrtka koje je dobila ovo priznanje.

Nagrade i priznanja – Deloitte

CROZ i 2010. na Deloitteovoj listi Technology Fast 50

CROZ se i treću godinu zaredom plasirao na Deloitteovu listu 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi zauzevši 7. mjesto s ostvarenim rastom od 1329 posto kao jedina hrvatska tvrtka.

CROZ na Deloitteovoj listi Technology Fast 50

CROZ se i 2009., drugu godinu zaredom, plasirao na Deloitteovu listu 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi, zauzevši 17. mjesto s ostvarenim rastom od 691 posto kao najbolje plasirana hrvatska tvrtka.

CROZ na Deloitteovoj listi Technology Fast 50 (EMEA)

CROZ je zauzeo 21. mjesto na Deloitteovoj listi 500 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u 2008. godini na području EMEA regije koja obuhvaća Europu, Bliski istok i Afriku. CROZ je ostvario petogodišnji rast od 4391 posto.

CROZ na Deloitteovoj listi Technology Fast 50 (srednja Europa)

Godine  CROZ je zauzeo visoko treće mjesto na Deloitteovoj listi 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi zahvaljujući ostvarenom petogodišnjem rastu od 4391 posto.

Priznanja za izvrsnost i edukaciju

CROZ dobio priznanje za izvrsnost

U veljači 2010. godine CROZ je od IBM-a dobio priznanje za izvrsnost u kategoriji najvećeg godišnjeg rasta u Hrvatskoj za 2009. godinu. Ovo je još jedna potvrda CROZ-ovog statusa IBM Premier Business Partnera.

Learn@CROZ centar

Edukacijski centar Learn@CROZ postao je jedini autorizirani Rational AITP centar u Hrvatskoj.

Tagovi: