cDocs - rješenje za uredsko poslovanje

Zbog brojnih upita korisnika i partnera za unificiranim ECM (Enterprise content management) rješenjem nastalo je CROZ-ovo rješenje za upravljanje dokumentima, procesima i zapisima – cDocs.

cDocs je modularno informatičko rješenje namijenjeno malim, srednjim i velikim organizacijama koje žele sustavno informatizirati svoje poslovne procese i efikasnije upravljati svojim dokumentima.

cDocs dolazi u osnovnom modelu, koji je moguće nadograditi. Osnovni paket sadrži cjeloviti i visoko pouzdani sustav za upravljanje dokumentima (Document Management System).

Nadogradnja je moguća u smislu implementacije već unaprijed definiranih procesa koji su navedeni u nastavku te implementacija novih i specifičnih poslovnih modula sukladno specifičnim zahtjevima korisnika.

cdocs

Upravljanje dokumentima postaje problem mnogih organizacija zbog povećanja obujma poslovanja. Smanjivanje papirnatog oblika dokumenata i prelazak u elektronički oblik upravljanja poslovnim dokumentima dokazano može ostvarivati znatne uštede na godišnjoj razini. Smanjivanjem papirnatog oblika stvara se smanjivanje troškova rada a povećava sama efikasnost i brzina poslovnih procesa.

cDocs je baziran na Alfresco sustavu za upravljanje dokumentima, koji slovi kao jedna od najboljih Document management platformi što omogućuje sigurno i  pouzdano upravljanje dokumenata s velikim stupnjem raspoloživosti i dostupnosti samog sustava.

CROZ je Alfresco OEM (Original Equipment Manufacturer) partner što omogućuje prvu liniju podrške za korisnika.

Možete odabrati:

  1. cDocs – osnovni paket (Document Management System)
  2. cDocs nadogradnja – Procesni moduli

Za više informacija kontaktirajte nas putem email adrese croz@croz.net.

Tagovi: