DataTesThink aplikacija

Bez obzira na područje poslovanja, svakoj su organizaciji za konkurentnost na tržištu potrebni kvalitetni podaci. Stručnjaci iz CROZ-a su razvili jedinstvenu aplikaciju za nadzor i upravljanje kvalitetom podataka – DataTesThink.  Za razliku od sličnih rješenja na tržištu DataTesThink aplikacija pruža niz inovativnih funkcionalnosti koje unaprjeđuju i ubrzavaju proces upravljanja kvalitetom podataka.

Uz osnovne funkcionalnosti poput kreiranja različitih tipova tekstova, aplikacija nam pruža dodatna individualna rješenja za izradu izvještaja (BI izvještaji, mogućnost kontrole), omogućava brzu reakciju, odnosno ispis analitike u slučaju netočnih podataka, daje mogućnost kreiranja različitih tipova testova poput automatskog generiranja SQL-a, pisanja složenih upita i provjera jedinstvenih zapisa u vremenu.

Jedna od opcija koja jako pojednostavljuje testiranje je interaktivno kreiranje scenarija testiranja koji omogućuje hijerarhijsko izvršavanje setova testova. Ne temelju toga moguće je za svaku promjenu (Change Request) ili nezavisnu cjelinu (funkcionalnost) “pakirati” testove u cjeline i time obuhvatiti što veći opseg testiranja kako bi se pokrio maksimalni utjecaj (Impact) na CR ili funkcionalnost koja se testira.  S druge strane, intuitivno korisničko sučelje omogućava jednostavan unos i uređivanje podataka.

Korisničko sučelje DataTesThink aplikacije

Preuzmite DataTesThink brošuru, a za više informacija kontaktirajte nas putem email adrese croz@croz.net.

Tagovi: