eUred

eUred je aplikacija za podršku uredskom poslovanju u javnopravnim tijelima razvijena od strane CROZ-ovih stručnjaka. Omogućuje vođenje službenih dokumenata i poslovnih procesa u potpuno elektroničkom obliku. 

Aplikacija služi kao nadogradnja stvarnim poslovnim procesima i aktivnostima koji su posljedica upravljanja dokumentima, a u svrhu bržeg i efikasnijeg vođenja uredskog poslovanja, uštede u vremenu i materijalu te povećanja točnosti i ažurnosti cjelokupne dokumentacije. Neposredne posljedice takve vrste poslovanja utječu na podizanje organizacijskih sposobnosti tvrtke, doprinose značajnoj uređenosti i boljem iskorištenju informacija odnosno znanja te povećanju zadovoljstva poslovnih partnera i vlastitih zaposlenika.

Rješenje se sastoji od velikog broja aplikativnih modula: urudžbeni zapisnik i otprema pošte, ekspedit, upravljanje dokumentacijom, elektroničkim poslovnim procesima i poslovnim zadacima, Intranet portal, elektronička pošta, poslovni kalendar i adresar. Fleksibilnost izvedbe omogućuje da se aplikacija brzo i jednostavno u potpunosti prilagodi potrebama korisnika tako da se korisniku nude samo njemu potrebne funkcionalnosti.

Rješenje pokriva sljedeće procese:

  • Zaprimanje i obrada pošiljke
  • Upisivanje i obrada pismena
  • Dostava i otprema pošiljaka
  • Pismohrana i rokovnik predmeta
  • Interna dokumentacija
  • Izvještaji

eUred je prilagođen svim pravnim i zakonskim regulativama RH vezanim za uredsko poslovanje.

CROZ ima dugogodišnje iskustvo razvoja uredskog poslovanja za velike partnere stoga, osim teorijskog znanja, posjedujemo i veliko iskustvo u praksi što ponosno ističemo kao jednu od naših glavnih prednosti. eUred se neprestano razvija i unapređuje kako bi pratio sve tehnološke trendove koji se nameću. Kao rezultat toga nastale su dvije inačice aplikacije, razvijene na različitim platformama i u različitim programskim jezicima:

  • eUred razvijen na Lotes Notes platformi – naše prvo rješenje za uredsko poslovanje koje je i dalje u potpunosti funkcionalno te se konstantno razvija i unapređuje
  • eUred razvijen na Java EE platformi – proizvod koji prati nove tehnološke trendove.

Više informacija o eUred-u možete pronaći ovdje.

Tagovi: