Adria grupa – IBM Maximo Asset Managment

Drugi sektori

CROZ se zbog postojećih tehničkih sposobnosti i uvjeta pokazao kao kvalitetan i pouzdan partner, a na takvim je projektima neposredna prisutnost i stručnost tijekom, ali i nakon produkcije, u pružanju podrške korisniku svakako prednost. CROZ i SmartIs imaju komplementarni portfelj usluga i stoga će se i dalje razvijati strateška suradnja tih dviju strana jer vjerujemo da je to dobra kombinacija koja će imati puno uspjeha i u budućnosti.

Marko Prapotnikdirektor IT usluga, SmartIS d.o.o

Objavljeno 2015-10-07 09:02:04

IBM Maximo je sustav razvijen na jedinstvenoj softverskoj platformi, a kroz iscrpan i kompletan pregled imovine pruža mogućnost uočavanja neiskorištenih potencijala unutar sredstava te omogućava da se upravljanje imovinom optimizira analizom inventara, sredstava, nabave te analizom i planiranjem rada. Nudi šest ključnih rješenja za upravljanje: Assets, Work, Services, Contracts, Materials i Procurement, koji u potpunosti pokrivaju sve što je potrebno za optimizaciju i upravljanje sredstvima te pripadajućim servisima.

Adria grupa, najveći pružatelj usluga iz domene facility managementa u Republici Hrvatskoj, prepoznala je prednost sustava CAFM (Computer Aided Facility Management) koji nudi transparentno vođenje svih procesa upravljanja i održavanja, a koji su ključ za uspješno poslovanje svih klijenata tvrtke. Uspješno smo, u suradnji s partnerima iz Slovenije, tvrtkom SmartIS, implementirali sustav IBM Maximo® Asset Management te je to zasigurno odličan primjer uspješnog dostizanja na prvi pogled nedostižnih ciljeva za ovo područje te prvi primjer implementacije takvog sustava u Hrvatskoj. Svjesni odgovornosti za uspjeh ove implementacije, u Adria grupi se nadaju da će Maximo sustav biti odlika vrhunskog CAFM sustava i izvan Hrvatske.

Ostali projekti

Svi projekti