Financijski sektor

CROZ ima bogato iskustvo u konzalting uslugama i implementaciji "ključ u ruke" projekata u domeni financijskog sektora. Dugogodišnji smo partner većine financijskih institucija u Hrvatskoj kao što su Financijska agencija, vodeće hrvatske banke i osiguravajuće kuće. Ako koristite internet bankarstvo ili vršite vlastoručno elektronsko potpisivanje svojih transakcija, onda ste vrlo vjerojatno jedan od zadovoljnih korisnika naših implementacijskih usluga. Naši stručnjaci osim lokalno sudjeluju i na inozemnim projektima dokazujući svoje bogato znanje i kompetencija u renomiranim organizacijama poput Lloyds Banking Group, Barclays i sl., te su na taj način ujedno upoznati s globalnim trendovima iz financijskog poslovanja koje spremno dijele u projektima na lokalanoj razini. Opseg usluga iz ovog područja je raznolik, a uključuje između ostalog programerske, sistem-inženjerske, konzultantske i edukacijske usluge za sve faze implementacijskog ciklusa rješenja, koje se mogu izvršavati zasebno ili u sklopu implementacije rješenja "po vašoj mjeri".

Strategija konsolidacije i standardizacije softverskih i hardverskih platformi pokazala se uspješnim odabirom. Poslovanje FINA-e, ali i spremnost na buduće izazove je unaprjeđena. Kao i na prijašnjim projektima, CROZ je ispuno sva očekivanja prilikom realizacije.

Željko Pavićčlan uprave, Financijska agencija

Pogledaj projekt

Nova platforma omogućuje jasnu i jednostavnu strukturu prikazivanja informacija, ugodnu navigaciju te učinkovitu funkcionalnost pretraživanja koja omogućuje brzu dostupnost kvalitetnih informacija. CROZ je radovima pristupio brzo i profesionalno te je u pola godine uspješno implementirao Liferay rješenje na infrastrukturi SKB banke.

Tomaž PevcIT - infrastruktura i arhitektura, SKB banka d.d., Ljubljana

Pogledaj projekt

Ono što čini ovaj projekt uspješnim – ekipa, i zadovoljstvo, ne samo naše nego i svih djelatnika Croatia osiguranja koji intranet koriste svakodnevno. Kako god okrenete, pobijedili smo!

Velimir LjubićUrednik digitalnih komunikacijskih kanala, Croatia osiguranje d.d.

Pogledaj projekt

Testiranje navedenima alatima puno je sigurnije i kvalitetnije jer se na temelju jednom pripremljenih scenarija test može izvoditi bilo kada i to u opsegu koji je potreban za detaljan test aplikacije. Kvalitetan test jedan je od bitnih faktora za smanjenje rizika pri upotrebi bilo koje aplikacije u produkciji.

Ivica ČrepProgram Manager, Raiffeisenbank Austria d.d.

Pogledaj projekt

Suradnja s CROZ-om ostvarena je na jako visokom nivou. CROZ-ovi stručnjaci dali su nam rješenje po principu ,,ključ u ruke“. Raznolikost iskustava uvijek je dobrodošla i nadamo se da ćemo i u budućnosti uspješno surađivati.

Nikola LazovićBanka Poštanska štedionica, šef Službe za sistemsko-tehničku podršku

Pogledaj projekt

Zna se da su bankarski procesi visoko regulatorno definirani, te kao takvi predstavljaju velik izazov u svakoj fazi razvoja traženih rješenja za bilo kojeg izvođača. CROZ tim pokazao je da u svakom trenutku spremno može odgovoriti svim traženim poslovnim zahtjevima koje želimo implementirati. Izuzetno smo zadovoljni dinamikom projekta kao i profesionalnim pristupom kolega iz tvrtke CROZ.

Damir JuricaVoditelj PMO, Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Pogledaj projekt

Radi brzine rješavanja predmeta, važna je laka dostupnost spomenute dokumentacije unutar organizacije. Zato je postavljen cilj uvođenja DMS-a i web aplikacije za skeniranje, spremanje i pregled dokumenata koja će sa svim postojećim poslovnim aplikacijama Croatia osiguranja činiti jednu cjelinu. Novi sustav u potpunosti zadovoljava poslovne zahtjeve i vrlo je jednostavan za korištenje.

Davor MiočVoditelj odjela za izgradnju ASW pri Sektoru za informatičku potporu poslovnih procesa, Croatia osiguranje d.d.

Pogledaj projekt

Kroz PoC smo, uz pomoć poslovnih partnera, dobili izvrstan pregled mogućnosti IBM BPM platforme. Alat je odlično preslikao naš model procesa. Posebno smo pozitivno iznenađeni ugrađenim mogućnostima izvještavanja i poslovnih pravila. Kroz izvještaje imamo pregled nad time što se događa u procesu izdavanja kredita.

Ilica BrnadićPrivredna banka Zagreb d.d.

Pogledaj projekt

Ključni kriterij za odabir tvrtke CROZ kao isporučitelja rješenja je bio znanje i iskustvo koje CROZ ima u razvoju SW-a te pozitivna iskustva na manjim projektima koje smo radili zajedno.

Mladen GregovićIzvršni direktor, Raiffeisenbank Austria d.d.

Pogledaj projekt

Platforma cDocs već se na prvoj prezentaciji pokazala kao rješenje koje će zadovoljiti naše zahtjeve i potrebe, a CROZ je, kao dobavljač s kojim imamo pozitivno poslovno iskustvo, samo potvrdio naš odabir. cDocs uveo je reda u proces obrade ulaznih računa već u trenutku zaprimanja u banku i dao nam sveobuhvatno rješenje kojim smo centralizirali arhivu ulaznih računa i ulazne pošte uopće, pojednostavili procese obrade dokumenata te arhivu učinili uvijek dostupnom putem digitalnih verzija dokumenata.

Marijana Juričićviša voditeljica projekta, Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Pogledaj projekt