Razvoj i implementacija rješenja za banke u Srbiji

Financijski sektor

Suradnja s CROZ-om ostvarena je na jako visokom nivou. CROZ-ovi stručnjaci dali su nam rješenje po principu ,,ključ u ruke“. Raznolikost iskustava uvijek je dobrodošla i nadamo se da ćemo i u budućnosti uspješno surađivati.

Nikola LazovićBanka Poštanska štedionica, šef Službe za sistemsko-tehničku podršku

Objavljeno 2015-10-07 08:36:50

Krajem 2010. godine CROZ je osnovao poduzeće u Srbiji s centralom u Beogradu, prvo izvan Hrvatske. Beogradski je ured otvoren s ciljem pružanja savjetodavnih usluga te implementacije softverskih tehnologija i razvoja prilagođenog softvera. CROZ-ove usluge prvenstveno su usmjerene na velike tvrtke koje imaju izraženu potrebu za vrhunskim informatičkim rješenjima.

Visoka profesionalnost, uključujući i dosljedno poštivanje rokova te inovativna implementacija provjerenih svjetskih rješenja, glavni su CROZ-ovi aduti na srpskom tržištu. Naravno, najvažniji dio centrale čini stalno rastući tim mladih inženjera softverskog usmjerenja, usavršen za primjenu dokazanih tehnoloških i metodoloških rješenja u razvoju enterprise poslovnih sustava. U dosadašnjem postojanju CROZ-a u Srbiji ostvareni su uspješni projektni angažmani. Primjer toga su Komercijalna banka i formiranje Java sistemske arhitekture u banci te Banka Poštanska štedionica i implementacija kompletnog disaster recovery rješenja za IBM mainframe.

Ostali projekti

Svi projekti