Sustav za upravljanje dokumentima u Hypo banci d.d.

Financijski sektor

Zna se da su bankarski procesi visoko regulatorno definirani, te kao takvi predstavljaju velik izazov u svakoj fazi razvoja traženih rješenja za bilo kojeg izvođača. CROZ tim pokazao je da u svakom trenutku spremno može odgovoriti svim traženim poslovnim zahtjevima koje želimo implementirati. Izuzetno smo zadovoljni dinamikom projekta kao i profesionalnim pristupom kolega iz tvrtke CROZ.

Damir JuricaVoditelj PMO, Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Objavljeno 2015-10-07 08:27:26

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. odlučila se za uvođenje trenutačno najpopularnije platforme za upravljanje dokumentima – Alfresco. Ciljevi ovog projekta su uvođenje aplikacije za skeniranje dokumenata, izgradnja web sučelja za upravljanje skeniranim i arhiviranim dokumentima te integracija skenerske aplikacije i Alfresco platforme.

Jedan od dobavljača u sklopu projekta je i tvrtka CROZ koja je sudjelovala u fazi analize te u fazi razvoja kroz dizajn Alfresco modela i izgradnju web sučelja. Ciljevi projekta su postignuti i stvoren je centralni repozitorij dokumenata na platformi koja omogućava sigurno, brzo i jednostavno upravljanje dokumentima. Osnovne prednosti ovog rješenja u odnosu na prethodno su niži ukupni troškovi, lakša integracija s core sustavima i J2EE arhitektura koja omogućuje instalaciju na širokom rasponu platformi i operacijskih sustava.

Ostali projekti

Svi projekti