Javni sektor

Jedna od glavnih djelatnosti tvrtke CROZ je i podrška tijelima javne uprave pri rješavanju poslovne problematike kao što su održavanje i implementacija sustava, optimizacija i informatizacija postojećih poslovnih procesa, implementacija novih poslovnih procesa, integracija sustava i slično. CROZ je tijekom godina kroz veliku količinu projekata stekao vrijedna iskustva za shvaćanje specifične poslovne potrebe i rada sustava javne uprave.

Realizacijom ovog projekta Fina je dobila veću sigurnost da će svim svojim korisnicima moći pružiti sve što oni očekuju, odnosno podigla uslugu na jednu višu razinu. Prilikom realizacije projekta nije bilo nikakvih problema, svi poslovi i testiranja su odrađeni profesionalno i na vrijeme. Ono što smo očekivali od CROZ-a i partnera smo i dobili.

Željko Pavićčlan uprave, Financijska agencija

Pogledaj projekt

Implementacijom ovakvih suvremenih rješenja omogućit će se povećanje razine učinkovitosti i kvalitete provođenja obrazovnih programa. S druge će se strane troškovi izvođenja programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja uvelike smanjiti, a njihovo će pohađanje postati dostupno znatno većem broju službenika.

Gordana Jelinek KrošnjarVoditeljica Službe za razvoj i stručno usavršavanje ljudskih potencijala, Ministarstvo financija, Porezna uprava

Pogledaj projekt

Smanjeno je vrijeme za analizu i ispravak pogrešaka ili nepravilnosti u radu, a uz pomoć CROZ-a lakše i kvalitetnije izvodimo infrastrukturne projekte. Suradnja se pokazala iznimno korisnom i važnom za pružanje usluga na visokoj razini. Smatramo da smo izabrali pravi koncept za upravljanje sistemskim okolinama.

Aleš MikoVoditelj službe za sistemsko programiranje i strojnu opremu, ZPIZ – Zavod za pokojinsko in invalidsko zavoravanje Slovenije

Pogledaj projekt

Općenito smo zadovoljni što smo imali priliku sudjelovati u jednom takvom projektu koji je omogućio mladoj Probacijskoj službi da zajedno s djelatnicima CROZ-a kreira vrlo koristan i važan alat za rad. Vjerujem da smo svi skupa zadovoljni konačnim proizvodom našeg zajedničkog rada, a isto tako vjerujem da ćemo i dalje nastaviti surađivati u istom duhu.

Dijana ŠimpragaNačelnica Sektora za probaciju, Ministarstvo pravosuđa

Pogledaj projekt

Zajednički tim CROZ-a i FINA-e u kratkom je roku, određenom od Uprave FINA-e, koja se rukovodila zakonskim zahtjevima, obavio velik posao i uspješno uspostavio informatički sustav za podršku predstečajnim nagodbama sa svim funkcionalnostima koje su bile definirane. Suradnja je bila na zavidnom nivou, što dokazuje i skup funkcionalnosti realiziran u izuzetno kratkom periodu.

Željko PavićČlan Uprave, Financijska agencija

Pogledaj projekt