Telekomunikacijski sektor

Jedan od ključnih korisničkih segmenata CROZ-a je telekomunikacijski sektor. Tijekom posljednjih 10 godina uspješno smo implementirali čitav niz rješenja u najvećim telekomunikacijskim tvrtkama u regiji. Osim razvoja i implementacije prepoznati smo i kao tvrtka koja pruža usko specijalizirani konzalting i edukaciju iz brojnih područja (Agile, upravljanje zahtjevima, poslovno modeliranje, BPM, DWH/BI, upravljanje projektima, enterprise arhitektura i slično). Neki od naših zadovoljnih korisnika s kojima ostvarujemo dugogodišnju suradnju su: Vipnet, HT, Iskon Internet, Tele2, Telenor, Iskratel.

Vipnet i CROZ kroz vrijeme su razvili partnerski odnos koji je zasnovan na međusobnom povjerenju, stručnosti timova i fokusu na stvaranje novih vrijednosti za Vipnetove korisnike.

Luka Podobnik, CROZVoditelj projekata

Pogledaj projekt

T-HT Big Data pilot projekt

Telekomunikacijski sektor

Raditi s korisnikom je bilo izazovno i poučno. Na tri BigData praktična poslovna slučaja imali smo priliku primijeniti najnovije BigData tehnologije kao što su sentiment analiza ili streams analytics za procesuiranje velike količine podatka (Internet of Things) koristeći Hadoop kao BigData Storage.

Luka StepinacVoditelj projekta, CROZ

Pogledaj projekt

Razvojni ciklus 2.0 u Iskratelu

Telekomunikacijski sektor

CROZ je provjeren partner za implementaciju spomenutih rješenja, ali i za isporuku najboljih praksi u primjeni RRC-a i RQM-a. Od projekta očekujemo i unapređenje naših internih procesa vezanih uz analizu zahtjeva i kontrolu kvalitete krajnjega proizvoda. Suradnju planiramo nastaviti i na području uvođenja lean načina razmišljanja.

Slobodan JovanovskiDirektor upravljanja produktima, Iskratel d.o.o.

Pogledaj projekt