Implementacija PKI infrastrukture i enkripcija

Implementacija PKI infrastrukture

Digitalni certifikati omogućavaju organizacijama da koristeći enkripciju i digitalne potpise podržavaju različite sigurnosne servise uključujući korisničku autentikaciju, autentikaciju uređaja, integritet i verifikaciju transakcija te zaštitu podataka.

CROZ kao vodeći regionalni partner tvrtke Entrust može pomoći tvrtkama da osiguraju i upravljaju svojom infrastrukturom vezanom uz digitalne certifikate.

Koristeći ponajbolji svjetski  sustav za upravljanje digitalnim certifikatima Entrust Authority Security Manager CROZ može omogućiti tvrtkama da lako upravljaju digitalnim ključevima i certifikatima i osiguraju identitete korisnika i uređaja.

Neke od glavnih mogućnosti sustava za upravljanje certifikatima su:

 1. Pojednostavljeno upravljanje certifikatima
  Centralizirano i jednostavno upravljanjem svim aspektima PKI sustava
 2. Sigurna pohrana
  Entrust pohranjuje privatne ključeve te osigurava integritet istih. Dodatno sustav održava bazu privatnih ključeva koja se može nadzirati te koristiti za oporavak.
 3. Pojednostavljeno izdavanje certifikata
  Izdavanje certifikata za korisnike i uređaje koji podržavaju x.509 bez komplikacija, jednostavno i u kratkom roku
 4. CRL kontrola
  Izdavanje liste koja se koristi za provjeru valjanosti certifikata
 5. Usavršena automatizacija
  Korisnici ne trebaju znati ništa o PKI infrastrukturi jer se Entrust Security Authority Manager brine o životnom ciklusu certifikata

Gradeći dugogodišnje iskustvo na mnogim projektima u Hrvatskoj i u regiji CROZ je postao vodeći regionalni integrator sustava za upravljanje digitalnim certifikatima. Uz neprocjenjivo iskustvo u sistemskoj integraciji ovakvih sustava te iskustvo u razvoju i proširenju funkcionalnosti PKI sustava kroz prilagođeni razvoj CROZ je spreman ispunit svaki zahtjev vezan uz implementacije PKI sustava.

Obratite nam se s povjerenjem, naš iskusni tim je spreman za savjetovanje, analizu i diskusiju.

Enkripcija

Krađa ili gubitak podataka mogu nanijeti nepopravljivu štetu poduzećima i pojedincima i zato je potrebno podatke zaštiti od neautoriziranog čitanja, modificiranja te osigurati njihovu neosporivost. Uz zdrav razum, zakoni, standardi i regulative savjetuju i nalažu korištenje enkripcijskih tehnologija. Da bi se osigurala točnost podataka i smanjio rizik od krađe ili gubitka istih potrebno je implementirati enkripcijske sustave koji mogu raditi sa podacima gdje god se nalazili.

CROZ kao Symantec partner pokriva sve točke na kojima je potrebno odraditi enkripciju. Alati i proizvodi koji su sposobni kriptirati podatke bez obzira gdje se nalazili su:

 1. Symantec Drive Encryption
 2. Symantec Endpoint Encryption Removable Storage
 3. Symantec Gateway Email Encryption
 4. Symantec Desktop Email Encryption
 5. Symantec File Share Encryption

Zabrinuti ste za sigurnost svojih podataka? Morate zadovoljiti standarde, norme ili regulative? Javite se CROZ stručnjacima za sigurnost podataka putem mail adrese croz@croz.net. Mi Vam možemo pomoći zaštiti podatke na prikladan način.

Enkrpicija

Tagovi: