Upravljanje ranjivostima

Automatizirana provjera ranjivosti na sustavima postala je neizostavni dio svakog IT sustava koji donekle brine o svojoj sigurnosti. Sve više i više virusa i ciljanih napada na IT sustave i aplikacije oslanja se na iskorištavanje propusta koji se mogu ukloniti jednostavnom instalacijom zakrpi ili jednostavnom konfiguracijskom promjenom.

S obzirom na sve veće i kompleksnije IT sustave, redovnu instalaciju i detekciju potrebnih zakrpi teško je redovno izvoditi. Pogotovo ako poduzeća nemaju dovoljno ljudi za odrađivanje tih zadataka. Automatiziranje pronalaska zakrpi i štetnih konfiguracijskih postavki smanjuje vrijeme potrebno za pronalazak istih te omogućava brz i jasan uvid u stanje sigurnosti IT sustava. Upravljanje ranjivostima je neizostavan proces za svako poduzeće koje želi imati uvid i kontrolu svojeg sigurnosnog stanja.

CROZ kao Rapid7 partner može izvršiti provjeru ranjivosti na zahtjev ili vam omogućiti da samostalno brinete o razini sistemske sigurnosti u vašem poduzeću korištenjem Rapid7 Nexpose alata.

Obratite nam se sa povjerenjem na mail adresu croz@croz.net.

Tagovi: