Data testing

Data Quality test centar

Testiranje podataka postao je nezaobilazni proces za poboljšanje ukupne kvalitete poslovanja. Bez obzira na područje poslovanja, svakoj organizaciji za konkurentnost na tržištu potrebni su kvalitetni podaci koje je moguće koristiti kao strateški resurs. Zato je potrebno je razviti plan za unaprjeđenje kvalitete podataka s kojim ćete u najkraćem periodu dobiti najbolje rezultate.

Razumijevanje metodologije testiranja u kombinaciji s alatom je najučinkovitije rješenje. Alati omogućuju automatsko testiranje i kontrolu kvalitete podataka u vašem sustavu, povećavaju nadzor podataka i njihovu točnost, skraćuje vrijeme testiranja i pregleda rezultata. Trenutno je na tržištu velik broj različitih alata, a neki od njih s kojima radimo su:

– IBM InfoSphere QualityStage,

– DataCleaner.

S dugogodišnjim iskustvom na različitim projektima nudimo fleksibilna i moderna rješenja za poboljšanje kvalitete podataka. Naša metodologijom je razvijen alat koji omogućava jednostavno prilagođavanje vašim potrebama, a uz bogato iskustvo nudimo edukacije i savjetovanja vaših djelatnika.

Tagovi: