Web shop i e-commerce testiranje

Testiranje web shopova i e-commerce stranica nova je usluga koju nudimo svim zainteresiranim korisnicima.

Bilo da otvarate novi web shop ili e-commerce site ili već imate stranicu u koju ste puno ste investirali, nadate se povratku uloženih sredstava i  velikoj posjeti. Uz malo sreće sve na stranici radi kako treba, dobar glas se širi, kupci se često i rado vraćaju, a posao se uspješno širi.

Međutim, što ako se umjesto narudžbi počnu pojavljivati neočekivane greške ili drugi problemi? Bilo da se korisnici teško snalaze ili da nešto ne radi dobro. Performansni problemi zbog neočekivano velikog broja posjetitelja i narudžbi ili nedovoljno siguran sustav također mogu imati negativan utjecaj na posjetitelje, a pogotovo na njihovu želju da se ponovno vrate na stranicu.

performansno testiranje

Kako biste smanjili i lakše kontrolirali rizike ovog tipa nudimo vam pomoć naših stručnjaka za testiranje softvera. Oni će korištenjem najboljih praksi, vlastitog iskustva i specijaliziranih alata:

  • provjeriti koliko je jednostavno snalaženje kupaca u vašoj trgovini i dati vam savjete za poboljšanja,
  • detaljno istestirati sve ili barem bitnije funckionalnosti te dati popis klasificiranih i detaljno opisanih grešaka
  • jednostavno simulirati rad velikog broja korisnika pa izmjeriti performanse sustava kod očekivanog, ali i povišenog opterećenja te dati preporuke za optimizaciju
  • u povjerljivom duhu korištenjem hackerskih tehnika i alata provjeriti sigurnost sustava te dati savjete kako ga dodatno osigurati.

Na ovaj ćete način na vrijeme znati što možete očekivati kada se proširi dobar glas i moći se bez brige fokusirati na ključne potrebe vaših posjetitelja.


Zašto CROZ?

Već dugi niz godina kroz naš testni centar nastojimo proširiti pozitivan trend brige o kvaliteti proizvoda i pravovremeno odgovoriti na potrebe korisnika i tržišta.

Pomoći ćemo vam da unaprijedite vlastito poslovanje i osigurate vašim korisnicima bolju uslugu i korisničko iskustvo jer imamo:

  • iskusan tim stručnjaka
  • brojne uspješno odrađene projekte u više od 15 zemalja diljem svijeta (javni sektor, financijski sektor, itd.)
  • konzultatnske angažmane diljem Europe
  • svjetski priznate certifikate u području testiranja (IBM certifikati, ISTQB certifikati, itd.)
  • kontinuiranu edukaciju i praćenje tehnoloških i tržišnih trendova.

Kontaktirajte nas putem e-mail adrese croz@croz.net.

Tagovi: