Change Management Fast Track tečaj i certifikacija

Tečaj "Change Management Fast Track" nudi najvažnije modele, smjernice i načela u promjenama na osobnoj razini, unutar organizacija te općenito promjenama.
Objavljeno 05.12.2017.

Kako bi ostale u skladu s tržištem, konkurencijom i klijentima, organizacije su primorane da se mijenjaju sve većim tempom. To ne zahtijeva samo odlično upravljanje projektima, već i poziva na pravilno upravljanje promjenama u organizacijama. Projektni i poslovni menadžeri se često nalaze pred izazovom: kako mogu učinkovito uvesti promjene koje dolaze s  projektom?

Prepoznati kulturu organizacije, analizirati centre moći, realno procijeniti utjecaj projekta na organizaciju, procijeniti je li organizacija u stanju odraditi svoj dio posla, prvi su koraci koji pomažu uspješnom startu svake promjene. Za taj dio posla ipak treba znati i koristiti više od standardnih metoda upravljanja projektima.

Naš tečaj “Change management Fast track” nudi najvažnije modele, smjernice i načela u promjenama na osobnoj razini, unutar organizacija te općenito promjenama. U sklopu tečaja koristit ćemo konkretne primjere, kako bi teorija našla svoje opravdano mjesto u vašoj svakodnevnoj praksi.

U sklopu tečaja se mogu polagati međunarodno priznati ispiti:

Ispiti su definirani na smjernicama instituta za upravljanje promjenama.

Zašto biste trebali ići na ovaj tečaj?

  • Članovi smo međunarodne akreditirane APMG organizacije. To znači da možete očekivati najnovije edukacije, odlične predavače i vrhunsku uslugu.
  • Ovu vrstu certifikacije prepoznale su i priznale relevantne svjetske organizacije (CMI i ACMP).
  • Tečaj je ocijenjen ocjenom 8.9 na stranici Springest.nl.
  • Priprema za certifikaciju je jako temeljita, a prolaznost ispita dosta velika. Nudimo i pomoć kroz e-learning platformu za učenje kao dodatnu pripremu za certifikaciju.
  • Naši predavači imaju iza sebe godine praktičnog iskustva te odlične predavačke vještine.
  • Dat ćemo sve od sebe da ispunimo vaša očekivanja. 🙂

Prvi termin održavanja ovog tečaja jest 15.04.2018. – 24.04.2018. Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Tagovi:
Povratak