CROZ Gravel – pedaliraj i ti s nama!

Pozivamo sve korisnike, partnere i ljubitelje biciklizma da pedaliraju s nama u subotu 25. svibnja 2019.
Objavljeno 02.05.2019.

Grupa CROZ-ovih zaljubljenika u biciklizam odlučila je organizirati prvu CROZ Gravel vožnju prekrasnim Vukomeričkim goricama. Gravel vožnja znači da ćemo se voziti asfaltnom cestom, ali i makadamom i šumskim putevima. Pozivamo sve korisnike, partnere i ljubitelje biciklizma da pedaliraju s nama u subotu 25. svibnja 2019.

Start i cilj naše vožnje je izletište Cowboy u Markuševcu Turopoljskom. Okupljanje počinje od 9 sati, uz kavu i pripremnu ćakulu. Sudionici mogu birati između srednje (45km) i kraće (20km) staze.  Da, dobro ste primijetili – nema dugačke staze, samo srednja i kratka. Start je grupni, nema mjerenja vremena, niti kontrolnih točaka – samo uživanje.

Za sve sudionike CROZ Gravel-a osiguran je ručak od strane organizatora.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 20. svibnja 2019. godine. Prijaviti se možete putem linka: https://croz.typeform.com/to/r1H73A, a raspored je sljedeći:

  • Start srednje vožnje: 10:00 sati. Pregled rute dostupan je ovdje. Ruta na Stravi.
  • Start kraće vožnje: 11:00 sati. Pregled rute dostupan je ovdje. Ruta na Stravi.
  • Ručak: 14:00 – 16:00 sati.

GPX datoteke ruta dostupne su ovdje.

Prijavom na CROZ Gravel izjavljujete da ste fizički sposobni odvoziti planiranu rutu. Sudjelovanje na Gravelu je na vlastitu odgovornost. CROZ ne odgovara za moguće nezgode i imovinske i neimovinske štete prouzročene sudjelovanjem na biciklijadi. Sudionici trebaju imati ispravan bicikl (bilo kakav brdski, trekking, gravel, touring). Preporučamo bicikl s brzinama i gume minimalne širine 30mm. Savjetujemo ponijeti rezervnu gumu ili pribor za krpanje gume.

Vozite oprezno,  nosite kacigu, vodite računa o sebi i drugim sudionicima u prometu i pridržavajte se prometnih propisa! Vaša sigurnost ovisi o vama.

Ako dolazite automobilom, osiguran je parking kraj Vatrogasnog doma u blizini izletišta Cowboy i molimo da ne parkirate na parkiralište u krugu izletišta.

Po završetku vožnje, molimo da bicikle parkirate na označeno mjesto za sudionike CROZ Gravela i ne unosite bicikle u krug izletišta.

Vidimo se! 🙂

Povratak