CROZ na “Ones to Watch” listi najboljih tvrtki u Europi

Organizatori natjecanja European Business Award koje se održava pod pokroviteljstvom tvrtke RSM objavili su ‘Ones to Watch’ popis najuspješnijih europskih tvrtki prema kriteriju izvrsnosti.
Objavljeno 24.01.2018.

Organizatori natjecanja European Business Award koje se održava pod pokroviteljstvom tvrtke RSM objavili su ‘Ones to Watch’ popis najuspješnijih europskih tvrtki prema kriteriju izvrsnosti. Na popisu se našao i CROZ, a tvrtka je ocijenjena na osnovu temeljnih vrijednosti EBA – inovacije, etike i uspjeh.

Prošle godine CROZ-u je dodijeljeno Ruban d’Honneur priznanje u kategoriji tvrtki koje ostvaruju prihod do 25 milijuna eura.

Ponosni smo što je CROZ među 10 najboljih tvrtki u Europi u ovoj kategoriji, a posebno ako u obzir uzmemo činjenicu da je u konkurenciji bilo više od 30 000 poduzeća. – izjavila je Vedrana Miholić, direktorica prodaje u CROZ-u.

Činjenica da smo se našli na ovom popisu veliki je kompliment za nas. European Business Award natjecanje bilo je divno iskustvo i pomoglo nam je da se bolje pozicioniramo na stranim tržištima. Ipak, odlučili smo odustati od daljnjih faza natjecanja i prepustiti priliku drugim tvrtkama iz Hrvatske koje su se našle na popisu. – dodala je Vedrana.

Direktor natjecanja Adrian Trip rekao je kako je cilj natjecanja proširiti po Europi glasa o uspješnim tvrtkama koje zaista imaju impresivne poslovne priče. Više informacija o natjecanju dostupno je na stranici www.businessawardseurope.com

Tagovi:
Povratak