CROZ osvojio Ruban d’Honneur priznanje na EBA natjecanju

CROZ-u dodijeljeno Ruban d’Honneur priznanje u kategoriji tvrtki koje ostvaruju prihod do 25 milijuna eura.
Objavljeno 05.05.2017.

Jučer je u Dubrovniku održana finalna večer European Business Award natjecanja na kojoj je CROZ-u dodijeljeno Ruban d’Honneur priznanje u kategoriji tvrtki koje ostvaruju prihod do 25 milijuna eura.

European Business Award najveće je europsko natjecanju koje promiče poslovnu izvrsnost te najbolje prakse u europskoj poslovnoj zajednici. Nagrada je koja se dodjeljuje desetu godinu za redom, a podupiru poslovni čelnici te akademski i politički predstavnici iz cijele Europe. CROZ je ocijenjen na osnovu temeljnih vrijednosti EBA – inovacija, etika i uspjeh.

Ponosni smo što je CROZ među 10 najboljih tvrtki u Europi u ovoj kategoriji, a posebno ako u obzir uzmemo činjenicu da je u konkurenciji bilo više od 30 000 poduzeća. Ovo priznanje nam je znak da su naš pristup poslovanju, korisnicima i tržištu u skladu s najboljim europskim praksama i vjerujemo da će nam omogućiti još bolje pozicioniranje na stranim tržištima. – izjavila je Vedrana Miholić, direktorica prodaje u CROZ-u.

Ovim putem želimo zahvaliti i svim partnerima i prijateljima koji su glasali za nas tijekom natjecanja. U nastavku možete pogledati kratki video s dodjele nagrada.

Tagovi:
Povratak