CROZ podržava konferenciju SEETEST 2016

CROZ je jedna od organizacija koje podupiru petu South East European Software Testing konferenciju – SEETEST 2016.
Objavljeno 01.04.2016.

CROZ je jedna od organizacija koje podupiru petu South East European Software Testing konferenciju – SEETEST 2016., koja će se 15 i 16. rujna održati u Bukureštu, u Rumunjskoj. SEETEST 2016 organiziraju SEETBQuality House Ltd. i ANIS.

Konferencija će sadržavati keynote govore i tutorijale međunarodno priznatih govornika, kao i prezentacije članova uvažene inženjerske zajednice. 15. i 16. rujna vodeći eksperti dolaze u rumunjsku prijestolnicu kako bi podijelili najnovije vijesti, uvide u praksu i istraživanje, iskustva i napretke u području softverske kvalitete i testiranja. Iskoristite priliku upoznati stručnjake i poduzetnike iz područja upravljanja kvalitetom softvera – za vrijeme konferencije ili društvenog događanja.

Program konferencije tradicionalno je podijeljen na dva dana – jedan dan posvećen je tutorijalima (15. rujna), a drugi keynote govornicima i prezentacijama (16. rujna). Na izložbi, dostupnoj za cijelo vrijeme trajanja konferencije, međunarodne tvrtke koje se bave područjem kvalitete softvera predstavit će svoje alate i usluge.

Od 1. lipnja su započele rane prijave za sudjelovanje na konferenciji. Iskoristite popust od 20 % ako se prijavite do 15. srpnja! Link za ranu prijavu nalazi se ovdje.

Više informacija dostupno je ovdje!

seetest2016

Tagovi:
Povratak