Implementacija FortiGate uređaja u Ministarstvu pravosuđa RH

Ministarstvo pravosuđa je tražilo najbolju moguću zamjenu za Microsoft TMG jer je tehnička podrška od strane proizvođača isticala.
Objavljeno 03.10.2016.

Siguran pristup internetu i okruženje bez zlonamjernog softvera neophodni su za sve organizacije bez obzira na njihovu veličinu, a posebno za velike organizacije kao što je Ministarstvo pravosuđa, s preko 10 tisuća korisnika.

Ministarstvo pravosuđa je tražilo najbolju moguću zamjenu za Microsoft TMG sigurnosno rješenje jer je tehnička podrška od strane proizvođača isticala. U konačnici je izbor pao na FortiGate 1500D, visoko učinkoviti firewall najnovije generacije s najboljim performansama u klasi, s čak 80 Gbps firewalla i superiornom zaštitom od prijetnji. Implementaciju uređaja za Ministarstvo pravosuđa odradio je CROZ.

Preuzmite PDF na ovoj poveznici te saznajte koji je pristup korišten, koji je bio utjecaj i koje su prednosti implementacije FortiGatea, pratećeg softvera i hardvera za organizaciju ove veličine te rad njihovih zaposlenika. Konačan rezultat projekta implementacije znatno je poboljšanje u performansama te je sustav u pogonu bez ikakvih usporavanja ili zastoja već nekoliko mjeseci.

Tagovi:
Povratak